Portugals nye udebanetrøjer omfavner deres ungdommelighed

Der er ikke længe til før kvalifikationen til EM 2016 sparkes i gang. Det betyder også at vi så småt begynder at blive præsenteret for de nyeste landsholdstrøjer. Nike sætter gang i den fest ved at lancere to af de største landes udebanetrøjer - Holland og Portugal. Vi tager et kig på dem begge og her zoomer vi ind på Portugal.

Som portugiser vil man mest af alt bare gerne se fremad mod den næste slutrunde. For den vi lige kommer fra, er bestemt ikke noget som er værd at huske tilbage på. Nu hjælper Nike så Cristiano Ronaldo og Co. med at komme videre ved at levere nye trøjer til dem.

Hvis du er faldet for Portugals nye udebanetrøje, så kan du finde den lige her.

Nike fortsætter ud af den tangent, som har styret deres design siden decembers Shine Through kollektion. Trøjen er overordnet sort, men dertil har Nike bragt de traditionelle røde og grønne farver ind i et visuelt modigt udtryk, som repræsenterer den ungdommelige og moderne spillestil, som det portugisiske landshold står for.

Tøjet er naturligvis lavet med de nyeste teknologiske specifikationer som både tæller Dri-Fit, laserskårede ventilationshuller og 3D scanningsteknik for at opnå det bedst mulige fit. Denne udebanetrøje vil blive båret af Cristiano Ronaldo og Co. på deres vej mod EM 2016 i Frankrig.

Kom i selskab med Cristiano og Co. med Portugals nye udebanetrøje.

Nike er kendte for at levere moderne og tidløst design. Og Portugals nye udebanetrøje er endnu et bevis på at Nike stadig har det i sig. Trøjen lander på siden på lørdag - så stay tuned!