Adidas gamedayplus: Messi og hans nye f50 Pibe de Barr10

Det spidser mere og mere til i Champions League. Når denne uge er overstået vil kun de bedste af de bedste være tilbage i turneringen. Før ugens runde har adidas talt med de største stjerner om presset ved at sparke straffespark og så ser de også nærmere på Messis nye Pibe de Barr10.

Ingen over, ingen under. Champions League er uden sammenligning den klubturnering alle fodboldspillere drømmer om at vinde. Men for at nå til tops skal man slå de bedste. I dagens afsnit af adidas gamedayplus taler Roman Kemp og Layla Anna-Lee blandt andre med Özil, Diego Costa, Steven Gerrard og Luis Suarez om det pres, der er forbundet med vejen til pokalen med de store ører. Og nå ja, så ser vi også lige på Messis nye fodboldstøvler, som han vil spille med når Barcelona i morgen tager imod Manchester City.

ALT_TAG

Adidas gamedayplus har gennem hele denne sæson været i tæt kontakt med nogle af de største fodboldstjerner og gjort os klogere på dem og deres personligheder. Hvem af adidas’ stjerner drømmer du mest om at møde?