Den nye Tiempo Legend V Premium er svær ikke at falde i spåner over, når man først er kommet i kontakt med den. Og JayMike gik da også helt i selvsving da han begav sig ud for at anmelde fodboldstøvlen, som blev udarbejdet til Tottis behov. Se videoen her.

Sidste år var det 20 år siden at Nikes Tiempo første gang berørte græsset og det hyldede Nike i stor stil med en Tiempo Legend XX, som kom i et ekstremt begrænset antal. Modellen var designet med det lækre Alegria læder og vi havde svært ved at få armene ned over den. Nu er Nike på spil igen.

Du kan selv mærke følelsen af det lækre Alegria læder allerede nu. Find den her.

Men denne gang har Nike ikke nøjedes med at smide deres eksklusive Alegria læder på overdelen. De har også bragt den klassiske pløs tilbage til Tiempo'en - et element som Totti har været utrolig glad for. Og det er netop årsagen til at pløsen har fundet vejen frem til denne Limited Edition på blot 3000 par i verden.

ALT_TAG

JayMike har svært ved at skjule sin begejstring i sin anmeldelse af støvlen og det er ret tydeligt at se, hvor vildt han rent faktisk har det over den. Se hele afsnittet i videoen øverst i denne nyhed.