Nike leverer nye superkræfter til Cristiano med Superfly CR7

I 2014 var han helten alle talte om. Nike gjorde ham sågar til en tegneserie superhelt med eksplosiv speed som hans hemmelige superheltekraft. I december blev de kræfter forstærket med hans første Superfly IV signaturstøvle. Nu fornyer Nike kræfterne med et nyt par Mercurial Superfly CR7.

Det er lidt som om at hans Ballon d’Or titel blev hans kryptonit. I 2015 har Cristiano Ronaldo kæmpet for at nå op på det niveau som gav ham sin første Champions League sejr med Real Madrid, sin 3. Ballon d’Or og sejren ved VM for klubhold. For ikke at nævne deres stime på 22 sejre i træk.

Cristiano Ronaldos nye signaturstøvle kan forudbestilles fra den 20. marts lige her

Nu gør Nike dog sit for at give superhelten, Cristiano Ronaldo, fornyet energi til at tage den slutspurt som skal afgøre om denne sæson bliver en fiasko eller en succes. Det gør de med Cristianos anden officielle signaturstøvle i 2015.

Og mens hans første Superfly IV CR7 kom i sort med glimmer, så lyser Nike nu banen op med en glimmerbelagt sølvoverdel, støttet op af en marineblå Dynamic Fit Collar, som efter min mening giver et lækkert twist til støvlen.

Du skal lige vente et par dage før du kan forudbestille de nye Nike Mercurial Syperfly CR7.

Cristianos nyeste signaturstøvler kommer, naturligvis, lige tids nok til at han kan hoppe i dem til søndagens brag af en fodboldkamp, når El Classico står på programmet. Vi glæder os selvfølgelig til at se opgøret, der har potentialet til at blive årets kamp, men vi glæder os også til at spotte de nye Mercurial Superfly CR7 på fødderne af Cristiano.

Fra den 20. marts kan du forudbestille de nye Nike Mercurial Superfly CR7 lige her.

ALT_TAG

De kunne ikke lande på et bedre tidspunkt. Cristiano og Real Madrid leder efter den ustoppelige form fra 2014 og disse nye Nike Mercurial Superfly CR7 er måske det der skal til for at de kan komme ovenpå igen. Hvem ved..?