Klassikerduellen: Adidas Gloro mod Nike Premier

Nogle klassikere uddør bare aldrig. Andre klassikere bliver genfødt på ny. Vi har taget nogle af de bedste repræsentanter fra klassikernes verden og sat dem op mod hinanden i et forsøg på at give klassikerne lidt af den anerkendelse, mange glemmer at give dem.

Før mikrofiber, før letvægt og før design blev en helt central del af fodboldstøvlens udseende, da var fodboldstøvler ikke meget forskellige fra hinanden. Materialet var læder, knopperne var runde og støvlen var med høj sandsynlighed helt klassisk sort. Komfort var den helt store faktor og meget mere var der faktisk ikke for den 25-øre.

For nyligt satte adidas en tyk streg under denne påstand med præsentationen af den nye adidas Gloro. En sammenblanding af to klassikere fra adidas’ sortiment, nemlig Copa Mundial og 11pro. Vi skal stadig lige lære Gloro lidt bedre at kende, men alle elementerne er der: K-læder, Tjek. ComfortFrame, Tjek. Pløs med elastik, Dobbelttjek. Flere farver, Tjek.

Er du faldet for den nye adidas Gloro, så find de mange farver lige her. - kun 719,-

Adidas Gloro er uden tvivl det mest interessante der er sket inden for den klassiske fodboldstøvle i nyere tid, men Nikes Premier er bestemt heller ikke at tage fejl af. Premier er ligesom Gloro også på mange måder en sammenkogning af det klassiske og moderne. Overdelen er naturligvis lavet med blødt kængurulæder, mens midterfod og hæl er lavet med gedelæder. Hertil har Nike valgt at benytte sig af samme læst som vi kender fra Hypervenom og Magista Obra for at give dette komfortable og personlige fit.

Hvis du mere er til Nike Premier så kan du finde den klassiske støvle lige her. - kun 719,-

Den klassiske fodboldstøvle er kommet for at blive. Det har den bevist gennem adskillige årtier og selvom de fleste af os nok kigger efter de letteste og smarteste fodboldstøvler, så skal man aldrig glemme at der er en grund til at den klassiske fodboldstøvle ikke er uddøet endnu. Den forstår simpelthen bare at levere til dit behovs fulde tilfredshed - både på komfort, touch og fit.

Adidas Gloro er det nyeste skud på stammen af klassiske fodboldstøvler og vi er ikke et sekund i tvivl om at adidas har ramt noget helt særligt med den. Nikes Premier har derimod været på markedet i noget tid efterhånden og vi ved hvad den leverer. Hvilken af de to tiltaler dig mest?