Adidas giver Messi sin første signaturstøvle i 2015

Siden november sidste år har Leo Messi nydt godt af sine signaturstøvler, som hylder hans tid tilbage i Rosario, hvor historien om Messi startede. Nu skriver adidas 2. kapitel i fortællingen med Messis første signaturstøvle i 2015. Det er fortællingen om knægten fra nabolaget.

Messi er nået langt siden han rendte rundt i Rosarios kvarterer som en god gammeldags gadedreng og trillede rundt med en fodbold. Men ligegyldigt hvor langt man kommer, skal man aldrig glemme hvor man kommer fra og det må man sige at adidas sørger for at Messi aldrig kommer til at gøre.

Find de nye Leo Messi signaturstøvler lige her, Pibe de Barr10 lige her - kun 1.615,-

Denne nye f50 adizero Messi Pibe de Barr10 graver rødderne af Messis barndom frem gennem et personligt design. Inspirationen er hentet fra Messis barndomskvarterer og designet af den grafiske artist Ignacio Valenti, som også er vokset op i Rosario. Stilen er taget fra gadebilledet og visualiserer samtidig Messis spillestil: smuk, men dødbringende farlig.

Messi selv har det her at sige om sine nye fodboldstøvler: Jeg forlod Rosario da jeg var lille, men jeg stadig mine venner, mit nabolag og mine yndlingssteder. Pibe de Barr10 er tæt knyttet til mit liv, min barndom og mig selv.

Disse Messi støvler er en blanding mellem 2014-modellen, og den seneste generation, som blev præsenteret i januar. Sålen stammer således fra den nyeste generation med det nytænkende knopsystem, mens selve designet og overdelen er inspireret af 2014-modellen. Hybridtouch overdelen bærer altså rundt på den glatte finish vi kender fra forrige model.

Messis første - kun 1.615,-

ALT_TAG

Det blev til en rigtig stor kollektion af Messi signaturstøvler i 2014 og nu lægger adidas så fra land i det nye år med endnu et personligt design til Messi. Du kan allerede forudbestille den fra i dag, så værs’go at slå dig løs.