Theo Walcott tester blackoutet adidas prototype

Der er gang i gryderne hos adidas, som med al ønskelig tydelighed er ved at smække noget lækkert sammen til os - nu er Theo Walcott hoppet med på vognen af spillere, der tester en blackoutet udgave af adidas' næste fodboldstøvle.

Der skulle ikke gå lang tid fra Theo Walcott havde lavet sit overraskende skift til adidas, før han fik lov at hive deres seneste prototype på fødderne. Den engelske hurtigløber trænede nemlig inden FA Cup-opgøret mod Manchester United i samme blackoutede støvle, som Gareth Bale og Thomas Müller tidligere har været set i.

Og den blackoutede model giver os da også det hidtil bedste kig på hvad vi kan forvente, med hvad der ligner en højere ankelsok, der er forbundet til overdelen - og som adidas faktisk har testet længe. Samtidig giver grafikken på siden (som vi trods alt stadig kan se) et hint om, at fodboldstøvlen her får fart på designet.

Indtil videre er de nærmere detaljer omkring adidas fodboldstøvlen hemmelige, men vi kan godt afsløre, at der er noget at se frem til på fødderne af Bale, Walcott og de andre hurtigløbere... Stay tuned!

Hvad er dit førstehåndsindtryk af Theo Walcotts adidas teststøvle? Ser det awesome ud med den høje ankelkrave, eller er det lidt for spacy? Del meget gerne dine tanker med os på Facebook, Twitter og Instagram.