Bliv en del af New Balances BlackoutSquad

Misunder du alle de professionelle fodboldspillere, som får lov til at teste fodboldstøvler af før alle andre? Ville du nogle gange ønske at du kunne få lov til at anmelde fodboldstøvler ligesom JayMike og Joltter før resten af verdenen? Nu har du rent faktisk mulighed for at få din drøm opfyldt. Læs med her.

New Balance er godt i gang med at bygge masser af buzz rundt om deres kommende fodboldstøvler, som hvis lanceringsdato stadig holdes hemmeligt. Nu bygger New Balance så endnu et lag på, ved at give dig muligheden for at blive en del af #NBBlackoutSquad.

Og hvad betyder det så at være en del af #NBBlackoutSquad? Jo faktisk har det masser af værdi i sig. Bliver du blandt de udvalgte vil du nemlig få tilsendt masser af New Balance Football’s nyeste produkter, som både inkluderer de nyeste fodboldstøvler, udstyr og tøj. Du vil altså komme helt på længde med Aron, Ramsey, Vincent Kompany og resten af New Balance spillerne.

Du kan skrive dig op frem til den 6. april, herefter vil udvælgelsesprocessen finde sted og den 11. maj vil New Balance annoncere de 60 udvalgte, som altså vil få chancen for at teste de fodboldstøvler som vi har set på fødderne af Nasri og Co.

For at skrive dig op skal du bevæge dig ind på denne side: #NBBlackoutSquad. og følge instrukserne. Så vil du få besked lige så snart New Balance har fundet vinderne. Bemærk at Unisport ikke har noget med konkurrence at gøre og vi kan derfor ikke svare på tekniske og praktiske spørgsmål omkring selve konkurrencen.

Drømmer du om muligheden for at kunne teste fodboldstøvler før de er kommet på markedet? Så har du en unik mulighed lige her. Skynd dig at skrive dig op, før det er for sent. Og bliver du udvalgt vil vi rigtig gerne høre fra dig.