Ny evoSPEED 1.3 F947 markerer 10 års jubilæum med Ferrari

For 10 år siden indgik PUMA et samarbejde med Ferrari, som skulle bringe de to brands på toppen af verden. I fodboldverdenen kom det til udtryk gennem v1.815 Ferrari. Nu fejrer de to partnere deres 10 års selskab med en nyfortolkning af deres seneste speedstøvle. Det her er: evoSPEED 1.3 F947.

Der er ikke længe til at en ny sæson åbnes op for Scuderia Ferrari holdet i Formel 1 og nu tæller PUMA og Ferrari sammen ned ved at fejre deres succesfulde partnerskab gennem 10 år. Fejringen kommer til udtryk gennem flere tiltag, men vi holder i første omgang fokus på den nye evoSPEED 1.3 F947, som virkelig er indbegrebet af PUMA og Ferraris motto Driven to be faster.

Du kan forudbestille den nye evoSPEED 1.3 F947 lige her.

Vil du være med til at feje PUMA og Ferrari? Så gå ind og sikre dig den nye evoSPEED 1.3 F947 lige her.

Denne nye model af evoSPEED udkommer som en eksklusiv Limited Edition i 947 par og hylder Scuderia Ferrari holdet ikke blot gennem den karakteristiske røde farve, men også gennem det velkendte logo som sidder på fronten af støvlen.

Som en fed ekstra detalje har PUMA tilføjet grill-inspirerede ventilationshuller på siderne af denne evoSPEED som både giver støvlen et helt unik look, men rent faktisk også giver PUMA muligheden for at spare et par gram i vægten.

Du kan forudbestille den nye evoSPEED 1.3 F947 lige her.

ALT_TAG

Det er efterhånden 6 år siden at PUMA designede den første Ferrari inspirerede speedstøvle med deres Velocity kollektion. Nu har de genfortolket Ferrari designet og vi skal love at der er fart på. Hvilken af de to modeller topper hos dig?