Weekendens støvlespots: Luis Suarez og hans f50 Tattoo Pack

Vi har været en tur rundt i verdens yderste hjørner for at finde denne uges støvlespots. Og vi starter selvfølgelig der, hvor rigtig manges øjne hvilede. Jep, vi taler selvfølgelig om f50 adizero Tattoo Pack.

Luis Suarez (FC Barcelona) - adidas f50 adizero Tattoo Pack 2 mål blev det til da Luis Suarez gav debut til de noget iøjnefaldende Love/Hate støvler. Han bliver nok den eneste spiller vi vil se i adidas’ vilde design.

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend V Premium Også Nike kan det der med at lave fodboldstøvler til en enkelt spiller. Den romerske gladiator, Francesco Totti fik lavet denne Tiempo Legend V Premium helt eksklusivt til hans behov.

Kaka (Orlando City SC) - adidas Copa Mundial (Blackout) Kaka er i efteråret af sin fodboldkarriere og det fortsætter han i USA iført et par blackoutet Copa Mundial, som han oven i købet lige har klippet pløsen over på.

Lamar Neagle & Teal Bunbury (Seattle Sounders FC & New England Revolution) - adidas Predator Instinct Gul/Sort Vi bliver i Nordamerika lidt endnu. For her er der gået ren Predator mania i den opfølgende farvevariant til adidas Haters kampagne. Vi venter stadig på at få den til Europa, men i USA er de allerede vilde med den.

Christian Rodriguez (Parma) - Nike Mercurial Vapor X Shine Through Christian Rodriguez slog aldrig helt til i Atletico Madrid. I vinters tog han konsekvensen af det og drog til Parma. Sammen med sit skifte til støvlelandet valgte Rodriguez tilsyneladende også at tage afsked med PUMA og skifte over til Nike.

Jose Villareal (LA Galaxy) - adidas 11pro Hvid/Orange Det er ikke en farvekombination vi har set meget til her i Europa, men over i det store Amerika er det en helt anden snak. Her er Jose Villareal en blandt mange, som har kastet sin kærlighed på den sekundære farvevariant ved lanceringen af den nye generation.

Sulley Ali Muntari (AC Milan) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort For (næsten) præcis et år siden præsenterede Nike verden for deres nyeste innovation, Magista Obra. Det kunne virke som om Muntari havde en lille personlig fejring af den støvle i weekenden. I hvert fald var han trådt ned i lanceringsfarven igen.

Filipe Morais (Bradford City) - Nike Mercurial Vapor IX FF ‘02M Felipe Morais hoppede i weekendens FA Cup i Nikes hyldest til deres tidligere VM støvler og i denne omgang faldt valget på FF 02M modellen. Den som R9 afgjorde VM finalen i 2002 mod Tyskland med. Morais har sikkert samme drømme om at gøre det samme i FA Cup finalen, men den drøm må nok vente lidt med at blive realiseret endnu...

Thomas Broich (Brisbane Roar) - Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Og nu vi er ved de gamle modeller, så kunne vi ikke lade være med at tage Thomas Broich med. Han var i weekenden hoppet i et dejligt match, med sit orange spillersæt og den orange/sort lanceringsfarve af Hypervenom Phantom. Et dejligt gensyn med en støvle der virkelig har taget sin plads på markedet.

Kevin Kampl (Borussia Dortmund) - adidas prototype? Vi har i den seneste tid set mange spillere i forskellige blackoutet støvler til træning. Nu har Kevin Kampl dog taget en af dem i brug til kamp også. Vi har tidligere også set Pierre-Emile Højbjerg træne i dem. Hvad det helt præcist e ved vi ikke, men det ser rigtig spændende ud!

Det var så ugens støvlespot-fix fra os. Og der har været masser af grunde til at være oppe at køre over denne omgang. Vi holder øjnene åbne i løbet af uge