Unisport WebTV: Hvilken speedstøvle skal du vælge?

I dag er JayMike gået i sit speed hjørne og hevet fire af de mest populære speedstøvler på markedet ind. Det er ingen hemmelighed at JayMike har en forkærlighed for Mercurial Superfly, men hvad gør de andre støvler værd at overveje? Se med når JayMike gør os klogere på udvalget af fart.

I den seneste tid har vi set alle de største brands opdatere deres udvalg af speedsstøvler og det har motiveret os til at tage et lidt dybere kig ind i speeduniverset. Til det har vi hevet PUMA evoSPEED, adidas f50 adizero, Mercurial Vapor X og Superfly IV ind i studiet.

Vægten har altid været en afgørende faktor for valget af speedsstøvler, men rent faktisk har mærkerne i den seneste tid øget vægten på deres fodboldstøvler, for at give en mere stabil støvle, som samtidig også har fået øget fokus på den anatomiske del af pasformen. evoSPEED tjekker ind med den højeste vægt på 198 gram, mens Mercurial Vapor er lettest med sine 191 gram.

Som så meget andet, så bør dit valg af din speedsstøvle i sidste ende basere sig på dine egne personlige præferencer. Men der er en masse elementer og teknologier som kan gøre dit valg til eller fra og dem gennemgår JayMike i videoen ovenover, så er du ikke helt sikker på, hvad du skal vælge, så se med og bliv klogere på det bedste udvalg af de hurtigste fodboldstøvler på markedet.

JayMike er mest til Nike Mercurial Superfly. Joltter og hans brede fødder har det bedst i en f50 adizero. Nu ligger bolden på din banehalvdel - hvilken speedstøvle er du mest til?