Guide til målmandshandsker: Hvilken er din favorit?

Nogle kan lide den tætte kontakt. Andre kan lide rummeligheden. Nogle kan lide masser af beskyttelse. De personlige præferencer indenfor målmandshandsker er mange og alternativerne er derfor også derefter. Vi har taget seks af de absolutte tophandsker på markedet - så er det bare med at vælge din favorit.

Udvalget af målmandshandsker kan groft sagt inddeles i to kategorier - specialisterne og de mere traditionel fodboldbrands. Som specialister træder Resuch, Sells og Uhlsport ind, mens Nike, adidas og PUMA ikke har tænkt sig at overlade den totale ekspertise til dem.

Vælg din favorit blandt disse seks målmandshandsker lige her.

Iblandt disse seks handsker vi har taget med her er der overordnet set to typer handsker: Tætsiddende handsker med stor kontakt til bolden og mere rummelige handsker med en større håndflade. Hertil er så tilføjet nogle forskellige elementer.

I den tætsiddende ender finder vi tre målmandshandsker: Sells Total Contact, adidas Predator Zones Pro og PUMA evoPOWER Super, mens vi i den anden ende finder Reusch Re:ceptor Deluxe G2 Ortho-Tec, Nike Premier SGT og Uhlsport Eliminator Absolute Grip.

Vi hjælper dig på, men valget er dit. Find din favorithandske lige her.

Spørgsmålet kommer så ned til hvad du har det bedst med. Kan du bedst lide at have en tæt kontakt til bolden eller er du mere tryg ved at have plads i handsken med en større flade? En uofficiel oversigt over disse seks målmandshandsker kan groft inddeles fra TÆT (TIGHT) til RUMMELIG (PADDED). Se billedet herunder:

Som målmand har du nok allerede en god ide om, hvilke præferencer du har i en målmandshandske. Vi har hjulpet dig på vej i din søgen efter dit næste par målmandshandsker ved at tage seks af de mest populære handsker og lavet en oversigt over pasformen i dem. Hvilket par er din favorit i øjeblikket?