Ny Tiempo Legend V Premium er svimlende lækker

De bedste skal have det bedste. Hvad giver man så en mand som Totti, som er milevis over de bedste? Man giver ham en Tiempo Legend V Premium i en Limited Edition. Hvad det spænder over? Læs med her og bliv klogere på det…

Forestil dig den lækreste fodboldstøvle med læderoverdel du nogensinde har rørt ved. Blev du hyped over det? Så er det nok en god ide at sætte dig ned før du rører ved Nikes nyeste Tiempo Legend V Premium, der netop er blevet sat til salg på vores side og som blot kommer i 3.000 par i verden - hvert par naturligvis mærket med sit unikke nummer.

Du kan selv mærke følelsen af det lækre Alegria læder allerede nu. Find den her.

Hvis Totti har godkendt den, så må den være vild. Find den nye Tiempoe Legend V Premium lige her.

For den følelse denne læderstøvle giver er simpelthen helt exceptionel - og det er lige præcis den følelse Nike har haft en ambition om at frembringe. Max Blau forklarer: “I årtier har spillere sværget til Tiempo og blevet tiltrukket af dens klassiske og højt præsterende overdel. Tiempo er ikke bare en god fodboldstøvle, den har udviklet sig til en kultur af spillere som finder stor ære i det perfekte og beherskede touch”.

Denne eksklusive Tiempo Legend V er lavet med det varemærke som Totti har gjort til helt sit eget, nemlig den udfoldende pløs, som lige er toppet af med et design af krom. Naturligvis har Nike også benyttet sig af det lækreste Alegria læder, for selv det næstbedste er ikke i nærheden af godt nok til kejseren af Rom.

ALT_TAG

Så længe den nye Tiempo Legend V Premium Limited Edition er på lager får vi nok ikke lavet meget arbejde herinde, for hvert et sekund uden dens selskab vil føles som en ulykkelig stund. Vi kan reelt ikke give dig en grund til ikke at komme i besiddelse af denne fodboldstøvle. Kan du komme på en?