Nitrocharge og 11pro går i Middelalder mode med Black Pack

Med Black Pack har adidas skabt en kollektion, som er gået lige i hjerterne hos alle hos som har en lille nostalgiker gemt i os. Nitrocharge og 11pro udgør halvdelen af kollektionen og vi har zoomet ind på dem her.

Nogle gange kan man ikke lade være med at tænke at man gerne ville være en flue på væggen hos adidas’ designere. Hvordan foregår en ideudveksling egentlig hos tyskerne? Hvordan kommer man lige på at smide symboler og mønstre fra middelalderen på en fodboldstøvle?

Du kan finde de mest populære fodboldstøvler fra adidas lige her

Vi har allerede gjort bekendtskab med f50 adizero og Predator Instinct og nu er turen så kommet til de to sidste siloer i kollektionen. Og her er der naturligvis også blevet plads til nogle karakteristiske symboler fra Middelalderen.

Nitrocharge er designet til holdets motor og varianten fra Black Pack skiller sig ikke ud i den forstand. Til gengæld har adidas bragt renæssancen til live igen i designet, hvilket giver et ekstremt elegant look, som man måske ikke lige forbinder med Nitrocharge i første omgang.

Gå motorens vej med Nitrocharge Black Pack lige her.

Umiddelbart ville man tro at elegance ville gå godt til 11pro. I stedet har adidas dog valgt at lade sig inspirere af det osmanniske imperium og janitsharerne som forsvarede deres folk. Er jeg den eneste der tænker at adidas må have byttet om ved de to mønstre ved en fejl?

Gå den elegante vej med adidas 11pro fra Black Pack. Find den her.

Udover at f50 adizero ikke bærer rundt på den nye 3D dribbletex så er 11pro er den eneste i Black Pack som rent faktisk er blevet ændret i forhold til den normale model. Således har adidas nemlig valgt at udstyre denne variant med Hybridtouch overdel i stedet for det k-læder, der blev bragt tilbage i den nyeste generation. Og det undrer os faktisk lidt at adidas ikke har valgt at beholde læderoverdelen. Men det har de nok en helt logisk forklaring på, som de ikke vil dele med os…

ALT_TAG

Det var så hele gennemgangen af adidas Black Pack og vi er rimelig oppe at køre over den. Nu har vi givet dig et lille indblik i alle støvlerne og nu er det så tid for dig til at beslutte: Hvilken støvler falder dit valg på?