F50 adizero Tattoo Pack: Kampen mellem had og kærlighed

De elsker dig - fantastisk. De hader dig - endnu bedre! Byd velkommen til den nye f50 adizero Tattoo Pack. Det handler om at udtrykke din kreativitet og personlighed. Det handler om had og kærlighed. Om at tage al den positive og negative energi og bruge den til at skabe magi.

Er jeg den eneste som er ved at blive svimmel? For tredje gang på mindre end en uge har adidas endnu engang leveret et nyt design til deres f50 adizero. Og hvis du synes at Middelalder konceptet stak af, så ved jeg simpelthen ikke hvad hvor vi ender henne med den nye Tattoo Pack.

Du kan forudbestille den nye f50 adizero Tattoo Pack lige nu. Find den her.

For adidas har nemlig været forbi en tatovør og gået hele vejen med designet, hvor de på den højre støvle har bragt et dødningehoved ind for at understrege den styrke og kraft som spillerne får af den had de bliver mødt med. Venstre støvle er omvendt blevet beklædt med klare og lyse farver samt en rose, for at visualisere spillernes kærlighed til spillet.

Den nye f50 adizero Tattoo Pack kommer som en Limied Edition. Find den her.

Det forventes at Luis Suarez vil træde ned i de nye f50 adizero Tattoo Pack og hvem andre kender mere til den hårfine balance mellem had og kærlighed end Barcelonas uruguayanske angriber? Spændene bliver det at se om Luis Suarez scorer sit næste mål med venstre (kærlighed) eller højre (had) støvle.

ALT_TAG

Vi skal virkelig love for at adidas buldrer fremad med deres nye generation f50 adizero. Man skulle næsten tro at de skal nå et eller andet før en bestemt deadline. Denne Tattoo Pack kommer som en Limited Edition på 1500 i hele verden, så hvis du vil sikre dig støvlen, skal du også have lidt fart på.