Radamel Falcao tester blackoutet PUMA fodboldstøvle

Radamel Falcao trænede i den forgangne uge i en blackoutet, minimalistisk udseende fodboldstøvle, og med både Reus og Griezmann i lignende modeller kunne d'herrer meget vel være i gang med at teste en ny prototype fra PUMA.

Det har sine fordele at være international stjerne - spørg bare Falcao, Reus og Griezmann, der alle i sidste uge trænede i en ny, blackoutet prototype fra PUMA. Om den ser spændende ud? JA FOR POKKER! Umiddelbart lader vi nemlig til at have med en støvle designet til fart at gøre, da den er lavet med en lav profil, er tætsiddende og ser ud til en tynd sål med torsionsbarer under.

At dømme efter Falcaos prototype er der også tale om en overdel der er relativt smidig, men som samtidig får støtte af en netlignende konstruktion på midterfoden. Samtidig ser knopsystemet under hælen ganske interessant ud, og hvis vores øjne ikke bedrager os, er der kun tre knopper... PUMA har intet sagt om modellen endnu, men vi kan kun glæde os til at se hvad de pønser på.

Det skulle ikke undre os, hvis PUMA har et es i ærmet i letvægtskampen - pt. har evoSPEED 1.3 noget tid på bagen, og med tyskernes forkærlighed for lette støvler og deres stræben efter innovation ville vi ikke tabe underkæben hvis de kommer blæsende med noget helt uhørt.

Hvad tror du, at Falcao træner i - er det den næste generation af PUMA evoSPEED, eller er der noget nyt på vej fra de tyske innovatører? Del meget gerne dine tanker med os herunder.