Predator Instinct hylder det britiske imperium fra Middelalderen

Den symbolske betydning af tudorrosens rødder blev plantet helt tilbage i 1400-tallet. Så spørger du måske: Hvorfor snakker vi pludselig om en tudorrose? Og hvad er en tudorrose? Der er faktisk en mening med galskaben. Og du kan blive belyst lige her.

Som opfølgning på deres Haters kampagne har adidas leveret Black Pack, som er en blackoutet kollektion, med inkorporerede mønstre fra Middelalderen. Hver silo repræsenterer således hver deres symboler fra Middelalderen og her faldt valget på tudorrosen til Predator Instinct - det var hvorfor…

Du kan købe den nye Predator Instinct fra adidas Black Pack lige her

Men hvad er tudorrosen så? Jo det var et symbol som Henry VII tog til sig, da han tilbage i 1485 tog kronen i det britiske imperium. Sidenhen er tudorrosen derfor blevet tæt forbundet med de britiske riddere.

Som den eneste af de fire siloer har adidas kun valgt at inkorporere mønstrene omkring hælen på støvlen, hvilket giver den nye Predator Instinct et meget diskret, blackoutet look. Og vi er ikke i tvivl at denne Black Pack nok skal have en langt større gruppe af lovers end haters.

Gå ind og køb den nyeste Predator Instinct lige her - 1.699

Funktionaliten i støvlen er bevaret helt i samme fatning som vi har lært Predator Instinct at kende og det er dermed udelukkende en overfladisk opdatering af adidas’ rovdyr.

ALT_TAG

Det var så alt vi havde for denne historietime. Middelalderen var en tid med masser af både had og kærlighed og det er nok ikke nogen tilfældighed at adidas har kigget på lige netop denne tid til deres Black Pack.