Adidas maler Fleur-de-lis på den nyeste f50 adizero Black Pack

I går aftes løftede adidas sløret for deres nyeste kollektion i There will be haters-serien. Navnet på kollektionen er Black Pack og konceptet bygger på et design inspireret af Middelalderen. Kig med, når vi zoomer ind på den 4. variant af den nyeste f50 generation.

De har fart på hos adidas. På lidt over en måned har de lanceret ikke bare en, ikke bare to, men hele fire nye varianter af den opdaterede f50 adizero. I fredags kom den 3. farve i hvid/sort og allerede søndag aften var adidas så på spil igen.

Tag tilbage til Middelalderen med den nye adizero fra Black Pack lige her - kun 1.699,-

For her kunne de afsløre Black Pack. En helt blackout kollektion, som så lige har fået et twist af noget episk middelalder-støv med på vejen. Hver enkelt støvle hylder hver deres middelalder specifikke område.

Designet på f50 adizero henter inspiration fra Fleur-de-Lis, som først og fremmest blev forbundet med det franske monarki og de franske riddere. Og mens middelalderens historie og symboler ikke lige er vores stærke side herinde, så anerkender vi da gerne at det ser rimelig svedigt ud på fodboldstøvlen.

Hvis du er vild med den nye Black Pack, så gå herind og forudbestil den nye adizero - kun 1.699,-

Funktionaliteten i denne f50 adizero kan på sin vis siges at være en blanding mellem den nyeste og forrige generation. For den nye 3D dribbletex fra det nye Ghost design har viget pladsen for en mere ren overflade, hvor Fleur-de-lis mønstret danner rammerne for den 3D tekstur vi kender fra sidste generation.

ALT_TAG

Adidas har aldrig været blege for at hive nogle ret alternative design koncepter ind. Og i denne nye There will be haters lægger de igen op til rynkede bryn med et middelalder inspireret design. Hvad tænker du om ideen?