Weekendens støvlespots: Pogba fortsætter NikeID festen

Weekendens helt store samtaleemner var Mourinhos første pokal i sin 2. regeringstid hos Chelsea, mens Liverpool satte en kæmpe kæp i Manchester Citys hjul i kampen om mesterskabet. Nu flytter vi lige fokus et øjeblik ned på fodtøjet. Se denne uges støvlespot her.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra (NikeID) Han har det simpelthen for vildt. Helt ligeglad med, hvad der foregår rundt omkring ham har Pogba endnu engang designet sin egen Magista Obra og der er i den grad fart på med et guldinspireret design.

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas f50 adizero Haters Pack Hmm, vi troede faktisk at Gareth Bale skulle optræde i den nyeste lanceringsfarve i hvid. Han havde endda trænet i den i et par uger, men waliseren valgte altså at holde sig til den oprindelige lanceringsfarve i rød. Hvilken ville du vælge?.

Diego Costa (Chelsea) - adidas f50 adizero Supernatural Pack Sidste weekend var det den nye generation af f50 med 11pro knopsystem. Ugerne før whiteoutet f50 adizero og i gårsdagens Capital One Cup finale var det en noget medtaget f50 fra Supernatural Pack. Han er ikke helt til at blive klog på, ham Diego Costa.

Marcos Rojo (Manchester United) - Nike Mercurial Superfly IV Highlight Pack Den nyeste Superfly farve var egentlig holdt eksklusivt til CR7, men det er Rojo ligeglad med. Han kunne ikke holde sig fra den nye Neon støvle, som altså hjalp United til vigtige 3 point i kampen om 3. pladsen.

Matthew McKay & Jamie Maclaren (Brisbane Roar & Perth Glory) - Nike Mercurial Vapor X & Magista Opus Highlight Pack Også i Australien tænker de ikke så meget på at Nike Highlight Pack er forbeholdt de spillere som optræder i Champions League. Her har blandt andre McKay og Maclaren fra henholdsvis Brisbane og Perth fundet frem til de nyeste Nike farver.

Juan Mata (Manchester United) - adidas f50 adizero Haters Pack Tilbage i den røde del af Manchester fangede vi også Juan Mata, som ser ud til at have foretaget et permanent skifte fra Predator til f50 adizero. Hvilken silo ville du helst skifte over til lige nu?

Nigel de Jong (AC Milan) - adidas Nitrocharge 1.0 Haters Pack Næsten uden afbrydelser har Nigel de Jong spillet i Battle Pack udgaven af Nitrocharge, men i denne weekend mente de Jong åbenbart at det var tid til fornyelse og han var derfor hoppet i den nyeste variant af Nitrocharge 1.0.

Toni Kroos (Real Madrid) - adidas 11Pro Hvid/Blå Han er bare ikke til at få over i den nyeste generation. Men adidas gør alt for at lokke ham derover. I den seneste har Kroos trænet i den gamle 11pro med nyt design. Spændende at se, om han nogensinde skifter...

Jan Rosenthal (SV Darmstadt 98) - adidas Copa Mundial Whiteout Jan Rosenthal er en no-nonense type. Whiteoutet Copa Mundial. 'Nough said. Det bliver ikke meget mere boss end det her.

Jay Tabb (Ipswich Town) - Nike Tiempo Premier Sort/Hvid Der er ikke noget som en god Tiempo Premier. Nikes silo, som har regeret i over 20 år er noget som Jay Tabb sætter pris på, og det gør vi også herinde.

Der er ikke særlig meget støvlespot over det sidste. Det er bare Marco Reus og Pierre-Emerick Aubameyang, som har det for vildt når de scorer mål... Hvad havde du det vildt over i weekenden?