adidas mixer klassiske dyder og moderne teknologi i adidas Gloro

Adidas har sat gang i en lanceringsfest i slutningen af denne uge, og løfter i dag sløret for deres nyeste silo, Gloro. Den blander det bedste fra den klassiske Copa Mundial med moderne elementer fra 11pro, og er faktisk en ret sprød fodboldstøvle. Mød adidas Gloro lige her.

Lad os være ærligt og sige, at vi godt kan blive en smule nostalgiske, når der kommer en ny, klassisk læderstøvle på markedet - og det er lige præcis hvad adidas Gloro er. Tyskerne har sat sig ned og kigget på, hvordan man kunne fortolke den klassiske (og ret legendariske) Copa Mundial med et fremtidigt perspektiv. Svaret er Gloro, som kombinerer det bedste fra 11pro og netop Copa Mundial.

Kæl for dine fødder og bestil din adidas Gloro - kun 719,- kr.

Førstehåndsintrykket af Gloro er da også godt; den er nemlig lavet med en overdel, hvor snuden består af et suverænt stykke blødt og tyndt kængurulæder, der faktisk er tyndere end det på Copa Mundial og derfor hurtigt vil sætte sig helt tæt om din fod og give en lækker komfort. Midterfoden er lavet af syntetisk læder og mere stiv, så du opnår en komfortabel stabilitet og støtte - men det er helt klart snuden, der vinder point hos os.

Selve sålen er dog så moderne som det kan blive, da det er ComfortFrame-sålen taget direkte fra 11pro, og som med sine mange torsionsbarer og gode fleksibilitet sætter fokus på netop komfort og stabilitet - med andre ord alle de klassiske dyder blot i en højteknologisk sål.

Noget af det vi har det vildest over er dog pløsen - i en tid, hvor pløsen er væk på stort set alle fodboldstøvler, har adidas genintroduceret den på Gloro - endda med elastik. Vi er indtil flere, der måtte knibe en tåre og tænke tilbage på Predator Pulse, da vi så den sort/røde udgave. Fordelen? En renere sparkeflade og, nå ja, rendyrket retro-blær!

Bestil dit eget par adidas Gloro lige her - kun 719,- kr.

En moderne klassiker der mixer 11pro med Copa Mundial og tilfører et touch af Predator - kræs for kendere, og vi glæder os til at få fodtøjet i Gloro. Hvad siger du? Del meget gerne dine tanker med os på Facebook, Twitter og Instagram.