PUMA skyder marts i gang med stilren evoSPEED i blå

PUMA er ikke bange for at smide nye farver hen over disken. Siden de opdaterede evoSPEED til 1.3 sidste år er det blevet til intet mindre end 9 fortolkninger af deres letvægtsstøvle. PUMA skyder deres marts måned i gang ved at sende den 10. evoSPEED 1.3 på gaden og denne gang er valget fra farvepaletten faldet på blå.

Fans af evoSPEED skulle skue langt efter nye farver til letvægteren i februar måned. Det gjorde dog ikke så meget, for hele tre opdateringer klarede cuttet i januar måned. Nu er PUMA dog på den igen med en ny omgang evoSPEED.

Hvis du er fan af evoSPEED så find de nyeste farver her - kun 1.399,-

PUMA plejer gerne at gøre en dyd ud af at skille sig ud fra andre. Men det er som om at de med de seneste farveopdateringer har valgt at holde lidt lav profil. I hvert fald er der ikke noget videre banebrydende ved denne nye blå variant, som allerede rammer vores lager fra i dag.

Du kan gå ind og finde den nyeste evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.399,-

Ret skal dog være ret og selvom designet måske ikke er det mest hjernevridende så ser PUMA støvlen skarp ud som altid og der er vel i bund og grund ikke behov for at opfinde den dybe tallerken hver gang. Blå har altid virket og virker i den grad også på denne nyeste evoSPEED 1.3.

Hop ind og find de seneste PUMA evoSPEED fodboldstøvler her - kun 1.399,-

Med den nyeste evoSPEED farve rammer PUMA et lille jubilæum på 10 farvevarianter til deres speedstøvle. Et lidt atypisk stilrent design, men det er vel også en måde at skille sig ud på...