Unisport WebTV: Velkommen til ny vært - PWG lever #unisportlife

Det har længe ligget i kortene, og i dag kan vi præsentere den nyeste spiller på FC #unisportlife - vores nye WebTV-vært Philip, der sammen med Joltter og Jakob kommer til at give dig endnu mere fodbold- og WebTV-lir. Men hvem er han? Mød ham lige her.

Midt i december annoncerede vi, at vi udvider vores WebTV-crew med endnu en vært - og efter et utal af skarpe kandidater har vi endelig fundet ham; han hedder Philip Warren Gertsson, er fra Norge og i øvrigt vanvittigt suveræn som freestyler.

Philip bliver den tredje vært på Unisport WebTV, og kommer ud over svedige tricks til at bidrage med en masse freestyle tutorials, så du også rent faktisk kan lære nogle af de helt vilde moves. Og ja, Jakob skal også i freestyle-skole... Check Philips første WebTV-video ovenfor, hvor han også lige sætter Joltter på plads - så er vi ligesom i gang.

Husk at følge Unisport WebTV på YouTube for at få svedige fodboldvideoer hver uge - du bliver ikke skuffet, det lover vi!

Herfra skal der lyde et kæmpestort velkommen til Philip - aka PWG - og hvis du også har lyst til at byde velkommen til #unisportlife er vi helt sikker på at han bliver sindssygt glad. Det kan du gøre lige her, på Facebook, Twitter og Instagram.