Måneden der gik: Highlight Pack og Champions League bolden

Februar er årets korteste måned med blot 28 dage. Det er på sin vis også kommet til udtryk ved månedens udgivelse, som ikke har været lige så vilde som normalt. Du må ikke misforstå, selve lanceringerne har været vilde nok i sig selv, men mængden af dem har været mindre end normalt. Lad os tage et kig på februars lanceringer.

Februar er traditionelt synonym med Champions League. Det er her at turneringen skydes i gang efter den vinterpause og det betød også at adidas kunne løfte sløret for årets finalebold, som altså allerede blev taget i brug i de første play-off kampe. Vi glæder os som små børn til at se bolden til maj når vinderen skal findes i Berlin!

Hvis februar bed på dig så kan du finde alle de nyeste lanceringer lige her

Highlight Pack var navnet på Nikes første farveopdatering i 2015. Farverne kom dog ud med en betingelse, der hed at kun de tilbageværende Champions League spillere skulle spille i dem. Og endnu mere begrænset var det for Mercurial-farverne som blev holdt eksklusivt til Cristiano Ronaldo. Farverne fremhævede sålens farver fra Shine Through kollektionen. Hvilken er din favorit?

Det var ikke kun en bold adidas bidrog med i februar. Det blev også til sekundære farver til deres f50 adizero i både sort og lige på falderebet i hvid, mens Predator Instinct fik gult/sort design. Dermed fortsatte de med at give deres haters noget at snakke om.

Efter en vanvittig indledning på året, tog PUMA en lille slapper i februar og det blev således til en enkelt lancering fra deres side, med en hvid evoPOWER 1.2 Et klassisk og stilrent look, som de færreste kan argumentere mod.

Gå amok med de nyeste lanceringer lige her

Det har stået lidt mere roligt til i februar end januar, som i den grad brystede sig med nye lanceringer. Til gengæld blev det måneden, hvor Nike sendte deres første farver i 2015 på gaden.