Nike Mercurial CR7 Rare Gold: Årets fedeste støvle?

Hvad gør man når man allerede har lavet en guld-inspireret fodboldstøvle til verdens bedste fodboldspiller og han bliver kåret igen? Man dækker den da bare med endnu mere guld og så tilføjer man da også bare lige en masse mikrodiamanter til at dække spillerens logo. Jep, Cristiano Ronaldo og Nike har det rimelig vildt i 2015…

Og lige så vildt har ikke bare en, men to af vores kollegaer herinde det også. De var nemlig begge så heldige at få fingrene i hver deres par af de i alt 333 par, som Nike sendte på markedet til ære for Cristiano Ronaldo.

Og selvom de var svære at rive ud af armene på drengene, så fik vores fotografer lige lov til at være alene med dem i 10 minutter, så vi kunne få disse svedige billeder ud af det. Da de kom ud af fotorummet var de helt klædt i guld glimmer. Vi ved ikke præcis hvad der er foregået inde i det rum, men skal vi ikke bare holde os til det faktum at billederne blev mega fede..

Vi fik ikke fornøjelsen af at sælge et udvalg af de 333 støvler herinde. De blev holdt helt eksklusivt til Nikes egen shop. Derfor er dette par heller ikke et par vi kommer til at give ud eller lignende. I så fald må i hive fat i vores to kolleger herindefra. Tror dog næppe at de i deres vildeste fantasi kan se dem selv give slip på dem foreløbigt…

Denne Nike Mercurial CR7 Rare Gold bliver utrolig svær at overgå. Og selvom vi stadig har 10 måneder til at få nye vilde fodboldstøvler på gaden, så har vi svært ved at tro at nogen støvler kommer federe ud end denne Rare Gold model. Og ja, den er virkelig så meget federe i virkeligheden!