Adidas bryder med traditioner i Mexicos nye landsholdstrøje

Der er ting man ikke rører ved og så er der ting man bare ikke rører ved. Mexicos landsholdstrøje er tilsyneladende ikke en af de ting. For adidas har nemlig valgt at redefinere Mexicos landsholdsfarver. Og når vi siger redefinere, så mener fuldstændig ændre de farver vi er vant til at se mexicanerne i.

Det er noget helt andet end vi er vant til - men hvis du er vild med Mexicos nye Copa America landsholdstrøjer, så kan du finde dem lige her - kun 599,-

Hvis der er noget man skal passe på at gøre, så er det at prikke til ens stolthed. Man skal i hvert fald være ret sikker i sin sag og have mod til at begive sig i sådan et projekt. Så først og fremmest vil vi anerkende adidas for deres mod. For at fjerne stort set alt den grønne farve fra den mexicanske nationaldragt er modigt!

Grøn har været synonym med det mexicanske landshold siden fundamentet blev lagt tilbage i 1920. Farven har været så central at landsholdet i visse kredse kaldes La Verde (De grønne). Nu har adidas dog valgt at gøre op med den visuelle kombination efter at de har præsenteret en sort hjemmebanetrøje.

Hop ind og find de nye Mexico trøjer lige her - kun 599,-

Den nye udebanetrøje kommer i hvid og det er trods alt lidt mere traditionelt, selvom det efterhånden er 6 år siden at adidas sidst gav Mexico en en hvid udebanetrøje. Et andet af landsholdets kælenavne er La Tri, som refererer til de tre farver i flaget og dem har adidas trods alt inkorporeret i trøjen.

De nye trøjer er lavet så Mexico har noget splinternyt tøj at bære til den kommende Copa America turnering i Chile. Spørgsmålet er så om de medrejsende fans overhovedet kan kende deres landshold på banen. Hvad er din umiddelbare tanke om det nye design?

Du kan varme op til Copa America med Mexicos nye trøjer fra adidas - kun 599,-

Adidas har aldrig været bleg for at gå deres egne veje, og det skal vi lige love for at de har gjort med Mexicos nye hjemmebanetrøje. Herinde ved vi ikke helt, hvad vi skal mene om det, men vi er lidt forført at den skarpe detalje i bunden af trøjen.