Nike hylder Totti med unik Tiempo Legend V Premium i 3.000 par

En unik fodboldstøvle til en unik fodboldspiller - sådan har det formentlig lydt, da Nike satte sig for at lancere en specialdesignet Tiempo Legend V specifikt til Francesco Totti efter fuldstændig samme specifikationer som italieren selv får lavet støver efter.

Vi træder vist ikke nogen over tæerne ved at sige, at Totti er en legende i AS Roma. Langt fra. Siden sin debut på førsteholdet i 1993 har Totti opnået at blive topscorer både i sin klub, men også i Serie A - og nu, som 38-årig, bliver Il Gladiatore hyldet af Nike med sin helt egen signaturstøvle, Nike Tiempo Legend V Premium, der bliver lavet i sølle 3.000 eksemplarer.

Det er en fodboldstøvle lavet efter præcis de samme specifikationer, som den model, Totti selv spiller med. Overdelen består af noget af det fineste Alegria kængurulæder, der kan opstøves - en lædertype, der er behandlet markant mindre end normalt og derfor beholder sin naturlige smidighed og blødhed i højere grad en farvet og behandlet kængurulæder.

Samtidig har Nike udstyret Tottis' Tiempo Legend V Premium med den ikoniske lange pløs, som han er kendt for at spille med, og som han har fået speciallavet siden Nike droppede den på Tiempo Legend IV. Den er, sammen med Nike-swooshet, lavet i krom som en hyldest til Roms gladiatorer (der ganske nydeligt passer med Tottis kælenavn, som den skarpe læser bemærker...). Totti foretrækker den lange pløs, så han får en renere sparkeflade især til når han skal lave sine ikoniske chippede spark.

Med andre ord er der skruet helt op for pimp-værdien på Francesco Tottis nye fodboldstøvler - krom, top top lækkert læder og det faktum, at den her model er præcis som Totti selv får lavet sin støvle - og med kun 3.000 par på verdensplan har Nike gjort den til kræs for kendere.

“Denne specielle version af Tiempo har en smuk farve, da det er et perfekt mix mellem klassiske elementer som den sorte overdel og mere innovative elementer som de krom-farvede detaljer på swooshen og pløsen. Det er faktisk også pløsen der gør denne støvle unik, og det er en helt centralt element for mig i en fodboldstøvle." - siger manden i midten, Francesco Totti, selv.

Francesco Tottis Tiempo Legend V Premium lander d. 5. marts, hvor du kan sikre dig et par af Il Re di Roma unikke fodboldstøvler.

Hvad synes du om, at Nike hylder Totti med præcis samme type fodboldstøvle, som AS Roma-kaptajnen selv har - og lyder den som noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.