Se de nyeste There will be haters T-shirts fra adidas

I sommer kørte adidas en kampagne med titlen all in or nothing. Vi må give dem at de lever op til deres egne mantraer, for med deres nye there will be haters kampagne er adidas gået all in. Det har resulteret i en kollektion bestående, ikke blot af fodboldstøvler, men også T-shirts og et par Free Football Boost.

De hader dig på grund af dine skinnende nye fodboldstøvler. Og nu hader de dig også på grund af dine blærede T-shirts... Sådan kunne fortsættelsen på adidas’ seneste kampagne sagtens lyde. For med de nye T-shirts har adidas ført konceptet uden for grønsværen og bragt noget livsstil ind i kampagnen.

Sæt dine haters på plads med den nyeste There will be haters kollektion

Og når vi prædiker om #unisportlife så er det præcis det her vi taler om. Din stil på fodboldbanen er et direkte udtryk af din stil udenfor, og omvendt. De nye there will be haters T-shirts kommer i rød og hvid - farver der i mere eller mindre grad er brugt i de nye f50 adizero, Predator Instinct, Nitrocharge og 11pro.

Der er masser af måder at sammensætte sin stil på. Hvordan ser din stil ud?

Vi kunne godt tænke os at se dit bedste bud på en sammensætning af adidas’ nyeste there will be haters kollektion. Så hop en tur på Instagram og tag dit billede med #unisportlife og #therewillbehaters eller send dit billede til os på vores Snapchat profil Unisportlife. Så vælger vi de fedeste ud og deler dem med jer.