adidas forbereder Colombia til Copa America med ny trøje

Hvis der var et land som i den grad vandt hjerter ved VM i Brasilien, så var det Colombia. Deres offensive taktik og sprudlende humør ledt an af James Rodriguez fik sympati fra mange neutrale fodboldfans under sidste sommer. Næste mål for Los Cafeteros er Copa America og til det har adidas sørget for tøjet.

Det er ikke fordi at Colombia har en blændende fodboldhistorie. Sidste års kvartfinale ved VM, var deres bedste resultat på den helt store scene og en enkelt Copa America triumf på hjemmebane i 2001 er deres eneste sejr på Sydamerikansk jord. Men hvad de ikke har i titler, har de i popularitet.

Du kan finde Colombias nyeste trøjer lige her - kun 599,-

For hvad enten man har elsket eller hadet dem, så har spillere som Carlos Valderrama, Faustino Asprilla, René Higuita været med til at forme det farverige billede af Colombia, som i nyere tid er blevet bekræftet af Radamel Falcão, James Rodriguez og Guillermo Cuadrado. Nu har adidas så nyfortolket farverne i Colombias nye hjemmebanetrøje.

Vi genkender Colombia for deres gule farver, men faktisk var den gule trøje Colombias udebanetrøje helt frem til 1992. Til deres deltagelse ved VM i 1994 valgte Umbro dog at vende om på hjemme- og udebanetrøje og siden har vi lært Colombia at kende som gule.

Colombia vil bære deres nye landsholdstrøje under sommerens Copa America, der i denne omgang vil blive afholdt i Chile. Det bliver spændende at se om de colombianske stjerne kan leve op til deres flotte deltagelse i Brasilien sidste år.

James, Cuadrado, Falcão. Hvad skal der stå bag på din Colombia trøje? - fra 599,-

Adidas har givet Colombia en ny landsholdstrøje, og så populær som den var under VM, så er vi ret sikre på at du vil blive glad ved at vide at vi har fået den på lageret. Hvilket land fra Sydamerika er din favorit?