I am UNIiD - Sæt dit personlige præg på fodboldbanen

Vi er alle individer med hver vores helt unikke identitet. Vi har alle en historie at fortælle - hvad enten den er kedelig eller spændende, så er den helt din egen. Med UNIiD kan du give os et helt personligt indblik i din historie...

Måske er det deres børns navne, måske deres fødselsdato eller måske er det deres fædrelands flag. Alle de største stjerner får deres fodboldstøvler personaliseret gennem brodering eller tryk på deres fodboldstøvler. Og den mulighed kan du også benytte dig af her hos os.

UNIiD er din mulighed for at personalisere dine fodboldstøvler og mulighederne er mange. Vælger du for eksempel Nike Mercurial Superfly kan du få helt op til 10 tegn + flag, mens du med den nyeste adidas f50 adizero kan få op til 8 tegn + flag.

ALT_TAG

Vi har hjulpet dig på vej og lavet en lille kampagneside. Gå ind og vælg din støvle og tilføj så dit UNIiD ude i højre side. Fulgte du os på Snapchat i går kunne du se en af vores ansatte få trykt Beast på sine nye Tiempo Legend V. Hvad skal du have skrevet?