Buffon og Reus går "Head to Head" i Champions League

Sidste uge var den direkte duel mellem Fabregas og Verratti i fokus. I denne uge støder yderligere to af PUMA’s helt store stjerner hovederne sammen, når Juventus tager imod Borussia Dortmund. Med andre ord er det kampen mellem Buffon og Reus.

Champions League finalen i 1997 blev afholdt den 28. maj - 3 dage før Marco Reus’ 8. fødselsdag og to år efter Gianluigi Buffons professionelle debut i Serie A for Parma. Finalen stod mellem Borussia Dortmund og Juventus - de to herrers respektive klubber i dag. Meget er sket siden da - rigtig meget.

Dengang var der slet ikke den pondus bag de to navne, som der er i dag. Og de var heller ikke en del af PUMA familien. I dette Head to Head interview lærer vi dog Buffon og Reus lidt bedre at kende, selvom deres stjernestatus ikke kræver nogen introduktion til de to.

Alligevel er der lidt ny info at hente. Vidste du for eksempel at Buffons største helt i dag er Barack Obama? Og at Marco Reus mener at Denzel Washington burde spille ham, hvis der nogensinde blev lavet en film om ham? Se hele interviewet i videoen ovenover.

Dortmund vandt finalen 3-1 mod Juventus. Målene stod Karl-Heinz Riedle (2), Lars Ricken og Alessandro Del Piero for. På målet for Juventus havde vi Angelo Peruzzi. Og jep, det er en ung Zidane og Vieri du kan se på billedet. Hvem tror du bliver aftenens helt store stjerner i det moderne opgør mellem Juventus og Dortmund?