adidas lancerer mini-museum til ære for Messi i Barcelona

adidas åbnede i slutningen af sidste uge op for deres nye koncept, adidas HomeCourt i hjertet af Barcelona, hvor Lionel Messi var med til at åbne et område dedikeret til hans unikke karriere.

Det er ikke hver dag, at man får sat et helt område til side i en butik til ære for de ting, man har opnået i sin karriere - med mindre man da lige hedder Lionel Messi. Ovenpå åbningen af Messi Museum i Barcelona i 2013 har adidas nok engang dedikeret et stort område til argentinerens bedrifter i deres flagship store i Barcelona.

Bestil din adidas Messi 10.1 miRosar10 i dag - kun 1.615,- kr.

Her har tyskerne sat et område af til at hylde Messi og hans karriere, og i "Leo's Museum" har adidas bl.a. en kopi af hver af Messis fire Ballon d'Or-trofæer, nogle af Messis egne F50 adizero fodboldstøvler - og nå ja, så også lige hans Argentina-trøje fra VM-finalen i Rio... Stille og roligt. Messi var æregæst ved åbningen, og fik som den første lov til at se det nye område i butikken, og mon ikke det er et fint plaster på såret ovenpå at have misset Ballon d'Or for 2014?

Hvad synes du om ideen med et museum til Lionel Messi - og hvilken fodboldspillers museum ville du helst besøge? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.