Weekendens støvlespots: Gamle og nye fodboldstøvler

Vi er klar med en ny omgang støvlespots og selvom vi hungrer efter nye farveopdateringer, så har der sædvanligvis været nogle interessante spots. Vi har samlet weekendens 10 bedste spots her. ...

Romeo Castelen (Western Sydney Wanderers) - adidas 11pro SL Det må være første gang at vi laver et spot på den professionelle scene af adidas’ 11pro SL. Letvægteren var adidas’ første lancering in 2015 og nu har Romeo Castelen altså endelig givet modellen sin spot-debut.

Samir Nasri (Manchester City) - New Balance prototype Og mens 11pro endelig fik sin debut på græstæppet så venter vi stadig på at se New Balances nye satsning. Samir Nasri har allerede trænet i prototypen længe, men i weekenden kunne vi ikke undgå at bemærke at han har fået farvet sål og snørrebånd i City’s lyseblå farver. Et twist til Aron Ramseys orange, som vi så tidligere på året.

Michael Knightley (Burnley) - adidas f50 adizero Hunt Series En kollektion der ikke har fået særlig meget tid under rampelyset er adidas’ Hunt Series. Men i weekenden gav Burnleys Michar Knightly den selvlysende f50 adizero chancen for at skinne igennem.

Graham Denholm & Joshua Kennedy (Perth Glory) - Nike Magista Opus Highlight Pack De grønne Magista farver fik for alvor lov til at vise sig frem i midtugens Champions League, men også i weekenden gav ikke-champions league spillere lidt mere spilletid til de grønne farver. Her i Australien hvor både Graham Denholm & Joshua Kennedy gav Magista Opus en tur på græsset.

Lucas Biglia (Lazio) - adidas f50 adizero Sort/Sølv Lucas Biglia indledte året i Predator Instinct Supernatural Pack, men efter at adidas sendte deres nye f50 adizero på gaden har der været en stor tilstrømning og den er Lucas Biglia en del af. Her er han i den Sort/Sølv udgave, der kom som en ekstra farve til den røde lanceringsfarve.

Diego Costa (Chelsea) - adidas f50 adizero Haters Pack Diego Costa har i den seneste tid spillet i en whiteoutet f50 adizero og den sluttede han da også kampen mod Burnley i. Han startede dog kampen i den røde lanceringsfarve og det bliver spændende at se, hvordan fremtiden for Diego Costa ser ud.

Fernando Torres (Atletico Madrid) - adidas f50 Haters Pack (Skin) Også Torres har skiftet lidt frem og tilbage på det seneste og i weekenden tilføjede han så endnu et skifte til listen da han optrådte i den nye f50 adizero. Vel og mærke i læder-varianten. Og Torres har allerede fået trykt sit navn på støvlen, så mon ikke han har planer om at bruge disse fodboldstøvler på permanent basis?

Robben, Müller, Bernat, Alaba (Bayern München) - adidas f50 adizero Supernatural Pack & Tribal Pack Og mens Biglia, Costa og Torres ser ud til at være glade for den nye f50 generation, så ligner stort set hele Bayern Münchens spillere nogle der foretrækker den gamle generation. I hvert fald holder de fleste spillere sig til de ældre farver. Hvilken adizero kan du bedst lide?

Khouma Babacar (Fiorentina) - Nike Magista Obra (Blackout) Khouma Babacar har taget sagen i egen hånd og blackoutet sine Magista Obra. I slutningen af 2014 spillede Babacar i f50 adizero, men nu ser han ud til at foretrække Magista Obra.

Bosco Jankovic (Hellas Verona) - Nike Mercurial Vapor IX Fast Forward M06 Det kan godt være at de fleste spiller med de nyeste modeller, men denne uges støvlespot har understreget at mange stadig holder sig til nogle af de ældre farvevarianter og generationer. Bosco Jankovic runder denne uges støvlespots af med en af sidste års helt store farveopdateringer. Hvor ligger Fast Forward kollektionen på din liste?

Endnu engang har vi fundet 10 af weekendens bedst spots og som altid vil vi gerne høre fra dig, om du har spottet noget, som vi ikke fik med?