De danske vicemestre fra FC København løftede sent i går aftes sløret for deres nye 3. trøje, som er designet i et samarbejde mellem Byens Hold og Les Deux og lavet af adidas.

Når FC København træder på banen mod OB d. 1. marts bliver det for første gang iført deres nye 3. trøje, som fredag aften blev afsløret i Telia Parken. Her kunne FCK og det danske tøjmærke Les Deux afsløre den trøje, som de sammen har udviklet. Den er bordeaux, blå og hvid, og det er der faktisk en helt speciel grund til, fortæller Les Deux-grundlægger, Kristoffer Haapanen;

Bestil din FCK 3. trøje fra Les Deux lige her - kun 599,- kr.

"Vi har fra starten af dette forløb været enige om, at vi ville arbejde med FCK’s stolte farver. Genkendeligheden i den kongeblå med de hvide detaljer, og omvendt, er det, både vi og fans generelt forbinder med Byens Hold. Da vi tilbage i 2011 for alvor fik fat i det danske marked, var det netop med en blå og en bordeaux sweatshirt. Disse to farver har fulgt os lige siden og det er derfor, at vi sætter en stolthed i at bruge dem," siger Haapanen.

Men der er meget mere ved designet end blot de tre forskellige farver - for ser man nærmere på FCK-logoet er det også blevet en smule større end på de andre spilletrøjer for at fremhæve kærligheden til klubben og den stolthed der er omkring at spille for FC København.

Samtidig fortæller Kristoffer Haapanen, at de zig-zaggede linjer, der bevæger sig lodret på trøjen er lavet for at give indtrykket af et vævet stof, hvilket symboliserer Les Deux' håndværksmæssige stolthed som tøjmærke. Alt en alt en masse lækker symbolik banket ned i en ligeså lækker trøje.

Køb din FC København 3. trøje lige her - kun 599,- kr.

Hvad siger du til FC Københavns nye 3. trøje - og er det en du kunne finde på at tage på både når du skal på stadion men også til hverdag? Del dine tanker med os herunder.