Kort håndsoprækning; hvem kan ikke lide en ny, fresh t-shirt? Nej, det tænkte vi nok - og vil du holde fodboldstilen også når du ikke lige er på fodboldbanen, er de nye Nike F.C. Marble Tees en rigtig fed måde at gøre det på. Hvordan de ser ud? Check dem ud her...!

De nye Nike F.C. t-shirts tager udgangspunkt i den seneste opdatering af Nikes lækre modetøj fra Nike F.C.-kollektionen - nemlig den famøse reklame fra 1996, hvor de gode møder det onde i en kamp om verdensherredømmet. Ronaldo, Figo og Ian Wright samt ingen ringere end Cantona duellerede med djævelen i et gammelt colosseum - og vandt, naturligvis.

Hold fodboldstilen med de nye Nike F.C. Marble Tee - kun 224,- kr.

Netop det rå, sort/hvide look fra filmen ligger til grund for designet for Nike F.C. Block Tee, der også har fået lavet et marmor-mønster i den ikoniske kasse på brystet. Det er ikke uden grund at t-shirten er monsterpopulær, og vi skal ærligt indrømme, at der også er et par stykker af os i Unisport, der render rundt i den.

Godt nok er der ingen krave, vi kan hive op og sige "Au revoir" som Cantona i filmen, men vi er stadig solgt... Med andre ord har Nike fået lagt en fræk reference til deres første store reklamehit ned i en i forvejen stilet Nike FC t-shirt, og med det simple design kan vi godt gå hen og se den her fungere til ret mange outfits. Så har du også fodboldlivsstilen med dig, uanset hvor du går.

Bestil din egen Nike F.C. Marke Tee lige her - kun 224,- kr.

Hvad siger du til den seneste Nike F.C.-opdatering, og kan du lide referencerne til Good vs Evil-reklamen fra 1996? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.