Unisport WebTV: Nike Highlight Pack Innovation Summit

I forbindelse af lanceringen af Nike Highlight Pack blev vi inviteret en tur med på St. George's Park og Nike Academy for at opleve, hvad livet som professionel egentlig går ud på. Fodbold i det sprødeste nye gear på FAs træningsanlæg? Okay. Go!

Nike har efterhånden opbygget en god tradition for at gøre lidt ekstra ud af det, når de lancerer farvevarianter - vi så det i efteråret, hvor vi var til Nike Innovation Summit i Rom, og denne gang gik turen til Birmingham og St. George's Park, hvor Englands landshold og Nike Academy holder til.

Stik fødderne i Nike Highlight Pack - køb dit par her! - fra 1.259,- kr.

Her fik Joltter lov at prøve livet som akademi-spiller med alt hvad dertil hører af træning, det allernyeste og mest lirede udstyr - heriblandt Nike Highlight Pack fodboldstøvlerne og den innovative Revolution Jacket - for nu blot at nævne noget. Dagene var nemlik spækket med det nyeste og bedste fodboldgear, og det er der jo ikke rigtig nogle der kan klage over...

Samtidig fik vi også en snak med Shawn Hoy omkring Nikes træningsudstyr samt Mario Götze, der med kammersjukkerne Boateng og Milner også lige kiggede forbi. Og nå ja, så præsterede Joltter at få rødt kort af Howard Webb. Godt nok var det aftalt, men det er alligevel ikke alle der kan prale af det.

Med andre ord fik vi en episk en på opleveren, og for at det ikke skal være løgn kan du komme med på turen - check videoen ovenfor og få et kig med bag kulissen til hvordan det er at være professionel fodboldspiller. Hint; det er ikke bare sjov og ballade!

Bestil dine Nike Highlight Pack fodboldstøvler her - fra 1.259,- kr. ALT_TAG

Hvad synes du om Nike Highlight Pack og den nye Revolution Jacket? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram!