UMBRO x PSV Eindhoven; Umbro overtager efter 21 års Nike

Der har kørt rygter siden november 2014, og i denne uge blev det så officielt; Umbro overtager sponsoratet af den hollandske storklub PSV Eindhoven fra næste sæson, og markerer derved for alvor, at de er tilbage med et brag i fodbold.

Det er ikke mere end et par år siden, at Umbro først blev købt af Nike og sidenhen solgt fra igen - og efter at have mistet de fleste af deres spillere og klubber, er Umbro nu ved at finde fodfæstet igen. Det har de bl.a. gjort ved at signe først Everton og nu de rød-og-hvid-stribede fra PSV Eindhoven i en aftale, der løber de næste fem år som minimum.

Køb den sidste Nike PSV Einhoven fodboldtrøje i denn omgang her - kun 599,- kr.

Og det er ikke bare hvilken som helst klub, Umbro her har fået fat i - næ nej; oprindeligt startet som elektronikgiganten Philips' sportsklub er PSV den mest vindende klub i Holland efter Ajax. De fører da også pt. Æresdivisionen komfortabelt, og er ved at komme tilbage til den styrke, de havde omkring årtusindeskiftet. Og nå ja, så har de gennem de sidste 20 år spillet i Nike - hvilket formentlig ikke gør Umbro det fjerneste...

Nu bliver der dog kigget fremad, og Umbro skal stå for de røde- og hvidstribede trøjer de næste fem år. Hvordan de kommer til at se ud, er endnu en hemmelighed (men regn med lodrette striber...), og selv om Umbro gav et lille sneak-peak på en lækker trøje under pressemødet, er det 'bare' en træningstrøje. Kan Umbro dog holde stilen, kommer d'herrer Depay, Narsingh og Wijnaldum til at se skarpe ud på banen...

Bestil PSV Eindhovens nuværende fodboldtrøjer lige her - kun 599,- kr.

Et langt PSV X Nike-samarbejde er slut, og den dobbelte diamant kommer til at pryde Eindhovens stoltheds trøjer fra næste sæson - men hvad siger du til skiftet, og glæder du dig til at se trøjerne? Del din mening med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.