Zlatan Ibrahimovic støtter kampen mod hungersnød

Nok er fodboldstøvler en vigtig sag, men nogle ting er bare langt vvigtigere - og Zlatan satte i går aftes fokus på en af dem med en besked på sine blackoutede fodboldstøvler i Champions League-opgøret mod Chelsea.

Da Zlatan i går gik på banen mod Chelsea, var det - som det efterhånden er blevet vanen - med et par blackoutede fodboldstøvler på fødderne. Det var dog ikke et hvilket som helst par blackouts. Jo, der var tale om et par sorte Nike Mercurial Vapor X, men det, der virkelig fangede opmærksomheden var den besked, som Zlatan havde skrevet på siden.

Der stod nemlig "805 million names," som er en reference til den velgørenhedskampagne, Zlatan for tiden er en del af. Svenskeren er med til at sætte fokus på, at 805 millioner mennesker verden over lider under hungersnød samt at det er den største sundhedstrussel på verdensplan.

Men det stopper ikke blot ved en besked på fodboldstøvlerne - Zlatan er nemlig også hovedpersonen i United Nations World Food Programmes (som står bag reklamens) reklamefilm, hvor han fik 50 navne fra folk, der sulter tattoveret på kroppen, og som han viste frem, da han scorede mod Caen.

Vi er i forvejen store fans af Zlatan i Unisport, men må bare løfte på hatten og vise respekt for svenskerens gestus - i stedet for at bruge sin internationale berømmelse til at score en ny, fed støvlekontrakt, bruger han den på at sprede buskabet om, at noget er helt, helt galt. Respekt, Zlatan. Respekt.

Støt kampen mod hungersnød som Zlatan og læs mere her.

Hvad siger du til Zlatans støtte til World Food Programme - og er du lige så vild med konceptet som vi er? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.