Professionelle fodboldspillere bruger en del af dagen på klubbens træningsanlæg, men hvad laver de egentlig resten af tiden? Hvis man skal dømme efter hvor meget de danske stjerner er på Instagram, så laver de faktisk rimelig meget!

Vi elsker sociale medier - det er sindssygt 2015 - og muligheden for at få indblik i stjernernes hverdag og livet uden for grønsværen. For hvad laver de danske stjerner egentlig, når de ikke træner, spiller foran tusindvis af mennesker eller bliver interviewet til Onside? Vi har taget et kig på hvilke danske spillere, der har det største følge på Instagram - og du er nok ikke så overrasket over førstepladsen...

#repost @joltter

Et billede slået op af Pierre-Emile Pilou Højbjerg (@pierrehojbjerg_official) den

Danske fodboldspillere på Instagram Navn, klub, instagram-konto og antal followers

1) Nicklas Bendtner, Wolfsburg, @bendtner3, 244k

2) Christian Eriksen, Tottenham Hotspur, @chriseriksen8, 197k

3) Pierre-Emile Højbjerg, FC Augsburg, @pierrehojbjerg_official, 148k

4) Anders Lindegaard, Manchester United, @anders.lindegaard, 113k

5) Nicolai Boilesen, Ajax Amsterdam, @boilesen, 57k.

6) Andreas Christensen, Chelsea FC, @ABChristensen, 52k

7) Nicki Bille, Evian, @nickibille14, 43k.

8) Simon Makienok, Palermo, @smakienok, 31k.

9) Kasper Schmeichel, Leicester City, @kasperschmeichel, 24k.

10) Lucas Andersen, Ajax, @lucasandersen18, 19k.

"I remember being where these guys are today. It's all about hard work and taking chances. Are you ready for Nike Most Wanted, your way into the Nike Academy? Sign up via The Nike Football App”

Et billede slået op af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den

Der tegner sig med andre ord en rimelig tydelig tendens blandt de danske profiler - det er hovedsageligt udlandsdanskerne, der pt. trækker rigtig mange likes på Instagram - men faktisk ligger rigtig mange spillere fra Superligaen solidt mellem 5-10.000 followers.

This pic is perfect for today. #Superbowl🏈 #newenglandpatriots #seahawks #welovesports 🏀🎯🎱🎾⚽️🏂⛳️#gonnamakesome💶

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

Det er i øvrigt værd at bemærke, at listens nummer 1, Nicklas Bendtner, er fulgt af 244.000 personer. Antal personer, Nicklas selv følger...? 2. Ikke 2.000. To.

Det er altså d'herrer Bendtner, Eriksen og Højbjerg, der topper Instagram follower-listen. Hvilke spillere følger du selv på Instagram, og har du nogle gode tips til folk man bør følge? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.