adidas Gameday+ sparker Champions League i gang igen

Champions League-bolden ruller endelig igen i aften, og som om det ikke er nice nok, så har adidas vanen tro også givet os endnu et afsnit af deres Gameday+ serie til at slå ventetiden lidt ihjel med. Her taler de There Will Be Haters, adidas Finale Berlin og hører fra Cahill og Frei. Med andre ord; velbekomme!

Hele denne sæson har adidas forkælet os med deres Gameday+ serie, hvor vi kommer med bag om kameraerne og møder nogle af stjernerne i Champions League. Den første runde i knockout-fasen af CL er heldigvis ingen undtagelse, og i dagens afsnit går de bag om deres There Will Be Haters-kampagne, samt snakker med d'herrer Cahill fra Chelsea og Frei fra Basel.

Sæt dine haters på plads med adidas F50 adizero lige her - kun 1.439,-

Samtidig kaster adidas naturligvis også et kærligt blik på deres seneste designopdatering af adidas Finale Berlin, som er den officielle kampbold, der skal bruges i resten af turneringen - og naturligvis i finalen på Olympiastadion i Berlin.

Du kan også høre, hvordan profiler som Messi, Bale, Suarez, James og Benzema håndterer haters på banen - og bl.a. høre Bale forklare, at han bliver ved med at udfordre sin modstander og så blot håber på at de stopper med at sparke ham på et tidspunkt. Et interessant indblik i psyken hos topspillere? Helt bestemt.

Bestil dine adidas There Will Be Haters fodboldstøvler lige her

ALT_TAG

Glæder du dig også til Champions League går i gang i aften? Del glæden med os på #unisportlife på Instagram eller send os et snap på unisportlife og vis os hvordan det går ned CL-style hos dig. Sæt kryds i kalenderen d. 6. juni til finalen - og god Champions League-aften!