Der venter i den grad noget af et brag, når Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint German tager imod Mourinho og Chelsea. Og mens de to herrer vil være taleemnet hos de fleste, så har PUMA sat et helt andet match-up op til dagens kamp. Se videoen her, hvor Fabregas og Verratti lærer hinanden bedre at kende.

Til dagligt styrer de midtbanen på to af Europas største klubber i PUMA evoSPEED og evoPOWER, men i denne video fra PUMA har de fået lov til at styre dagsordenen for interviewet. Og skal vi ikke bare hurtigt blive enige om at det nok var godt at Verratti og Fabregas havde evner på fodboldbanen…

Det er i hvert fald helt sikkert ikke på grund af deres journalistiske evner at du bør se denne video fra PUMA, hvor Fabregas og Verratti støder hovederne sammen før dagens Champions League ⅛-dels finale i Paris.

Det er dog et sjovt indslag, hvor du kan blive lidt klogere på, hvilke interesser de to midtbanegeneraler egentlig har udover at sætte deres modstandere på plads inde på banen. For eksempel er Verrattis yndlignssport udover fodbold MotoGP, mens Fabregas’ er Tennis. Og så lytter Fabregas til Reggaeton? Say what?

Der er lagt op til et højintenst opgør når Chelsea tager imod PSG i aften. Verratti tipper en 4-0 sejr til Chelsea (godt nok fordi han ikke vil jinxe den), hvad tipper du opgøret til?