Unisport WebTV: Interview med Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg er et af Danmarks største fodbold talenter. Efter at have kæmpet sig ind i Bayern Mïnchens trup, blev han i vinters udlånt til FC Augsburg, hvor han allerede nyder stor succes. Vi fik lov til at låne ham til en samtale om livet som professionel og det her var, hvad han havde at sige.

“I dag vil jeg være bedre end jeg var i går”. Sådan indleder Pierre-Emile Højbjerg en meget inspirerende samtale vi havde med ham da vi besøgte ham på sin tyske hjemmebane. Siden Højbjerg var helt lille var hans kærlighed til fodbold ikke til at knække. Heller ikke selvom han fik at vide at han ikke var god nok.

Du kan finde et stort udvalg af adidas udstyr lige her - inkl. f50 adizero

Højbjerg har altid vidst at han ville være professionel og selvom det betød at han måtte betale en høj pris for at nå til toppen, var han aldrig et sekund i tvivl om at det var det hele værd. Og i blot en alder af 19 år kan han allerede sige til selv, at han ikke fortryder et eneste sekund han tilbragte på fodboldbanen, frem for festerne.

Og selvom der altid vil være haters (adidas har vel fat i noget), så er Pierre i dag uden diskussion en del af Danmarks fremtid. Højbjerg spiller i dag for FC Augsburg og det gør han med de nyeste adidas f50 adizero. Dem og meget andet af det udstyr han optræder i i videoen kan du finde lige her.

ALT_TAG

Pierre-Emile Højbjerg har ofret mange ting for at nå til toppen, men han har aldrig fortrudt noget som helst. Tværtimod. Vi kan ikke lade være med at blive lidt inspireret af hans livsfilosofi - hvad siger du?