Mauro Icardi træner i blackoutet Nike prototype - ny Hypervenom?

Efter at have set både Isco, Neymar Jr. og Lewandowski træne i en blackoutet Nike fodboldstøvle, er Mauro Icardi fra Inter nu også hoppet med på bølgen og har stukket poterne i den mystiske prototype.

Over de seneste par uger har vi set indtil flere af Nikes profiler hive et par mystiske, blackoutede prototype fodboldstøvler med den ikoniske, høje Dynamic Fit Collar - både Neymar Jr., Isco og Robert Lewandowski har nemlig trænet i den sorte model, og det lader altså til at der er noget i gære fra amerikanerne.

Nu er Icardi fra Inter så også kommet med på vognen, og har over de seneste mange træningspas også givet fodboldstøvlen en tur på grønsværen. Og kigger man nærmere på Inter-angriberens teststøvler, er der da også spændende ting at se - tydeligst er naturligvis Dynamic Fit Collar, og det lader til, at der igen er fokus på at give et tæt, en-til-en fit.

Samtidig lader Icardis støvle også til at have en coating eller anden form for belægning på selve Flyknit-delen samt kabler indlagt i overdelen for at holde foden på plads i støvlen. Det er naturligvis rent gætværk indtil videre, men spændende ser det ud! Indtil videre er intet bekræftet, men spændende er, at alle af d'herrer Neymar, Isco, Lewandowski og Icardi pt. spiller i Hypervenom... Så lader vi resten være op til jer.

Hvad tror du, at Mauro Icardi træner i, og hvordan ville du have det, hvis det viser sig at være en Hypervenom og den bliver udstyret med Dynamic Fit Collar? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.