Ambassadørerne for kontrol: Magista, Predator og evoPOWER

Hvilken fodboldstøvle skal man vælge? Det spørgsmål er vi sikre på i er mange derude, som går med. Mange har en forkærlighed til et specifikt brand, andre til en specifik silo, mens nogle kigger mere på, hvor på banen de spiller. Mulighederne er mange - vi specificerer dem for dig her.

I sidste uge så vi på nogle af de mest populære letvægtsstøvler på markedet. Det omhandlede naturligvis Nike Mercurial, adidas f50 adizero og PUMA evoSPEED 1.3. Hvis du er interesseret i at læse om dem kan du finde artiklen lige her.

I dag tager vi et kig på en lidt anden tilgang til fodboldspillet. I dag handler det om forskellige aspekter af kontrol. Og så er det altså svært at komme udenom de tre store: Nike Magista Obra, adidas Predator Instinct og PUMA evoPOWER.

Hvis du er fan af Nike Magista, så tag et kig på kollektionen her

Og så sidder du måske og tænker, hvad du skal vælge? Det er forholdsvis hurtigt at skille de tre siloer ad: Magista Obra har fokus på det naturlige touch, Predator Instinct på det alsidige touch og evoPOWER på præcision og kraft.

Er du mest til adidas Predator Instinct, så find de nyeste farver her

Indenfor hver silo finder vi en række ambassadører som Iniesta, Götze, Özil og Fabregas, men lad det være sagt med det samme - bare fordi du ikke lige kan identificere sig med nogle af dem, betyder det ikke at Magista, Predator og evoPOWER ikke er for dig. Det handler først og fremmest om, at dine fødder og dit ego føler sig godt tilpas.

Du kan gøre som Fabregas og Yaya Toure og få dit par evoPOWER lige her

Så selvom du ikke har det mest kraftfulde spark, det perfekte touch eller mestrer driblingerne, så betyder det ikke at du ikke kan spille i de tre støvler. Det betyder heller ikke at støvlerne vil bringe den indre teknikker frem i dig. Det betyder dog at støvlerne er udviklet for at give dig et ekstra element af den kontrol, som du selv skal føre til livs på banen.

Magista Obra, Predator Instinct og evoPOWER 1.2 handler om kontrol. Hvad enten du er målmand, back, midterforsvar, midtbane eller angriber, så bringer de tre støvler et ekstra element af kontrol til spillet - på hver deres måde. Og så skal vi ikke glemme designet, som uden tvivl tiltaler hver deres målgruppe. Hvilken silo er du mest til?