Unisport WebTV: Jakob møder New Balance og deres stjerner

Det meste af Manchester City og Belgiens landshold er allerede i hus. Nu gælder det resten af verden. New Balance er klar til at gøre deres indtog i fodboldverden, igen, og vi var med da det amerikanske sportsmærke præsenterede deres nye planer for os. Se hvordan det gik ned her.

Det er med store armbevægelser at New Balance er igang med at træde ind på den helt store fodboldscene efter at har holdt en pause på mere end 30 år. Nu har New Balance dog taget over, hvor Warrior (som New Balance selv ejer) slap. Vi fik en invitation til deres lanceringsevent i London og den takkede vi selvfølgelig ikke nej til. Og det var nemlig også en ekstra mulighed for at JayMike kunne træne lidt af sit portugisiske med Fernando.

Set-uppet bestod af Richard Wright, en lang række stjerner, men ingen fodboldstøvler. Dem vælger New Balance lige at holde for sig selv lidt endnu, selvom vi allerede har fået en del sneak peaks fra Kompany, Fellaini og alle de andre New Balance stjerner, som til daglig løber rundt i blackoutet eller whiteoutet fodboldstøvler med et N på siden.

Det bliver helt sikkert spændende at se, hvad New Balance kan bringe ind til spillet og om de kan gå ind og udfordre de helt store spillere på markedet. Man må i hvert fald sige at de har dannet et helt okay fundament med Kompany, Nasri, Navas, Fernando, Negredo, Fellaini, Januzaj og Ramsey. Det er i hvert fald alle spillere jeg godt kunne bruge på mit FIFA15 Ultimate Team…

Jakob var rundt og hilse på en del af de spillere som blev præsenteret som New Balance spillere. Han måtte dog skue langt efter fodboldstøvlerne. Men mon ikke at vi snart får en bedre ide om, hvad New Balance helt konkret har i støbeskeen til os...