Weekendens støvlespots: Pogbas nye design og Highlight Pack

Med en uge der bød på nye farveopdateringer fra Nike var der lagt op til en weekenden fyldt med nye fodboldstøvler. Det er dog langt fra kun Nike som er leverandører til denne omgang støvlespots. Se hvad vi har fundet frem til dig i denne uge.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV Highlight Pack Nej, det er ikke den samme farve som varianten fra i sommer. Den er tæt på, men det er ikke den samme farve. Ligesom i sommer har Nike gjort denne model til Cristiano-eksklusiv, hvilket betyder at han er den eneste spiller, som modtager støtte fra Nike til at spille i den. Alle andre som kunne tænke sig at spille i disse farver, skal hive op fra deres egen pung og det vil derfor være begrænset, hvor meget vi kommer til at se denne farvevariant på grønsværen - udover Cristiano selvfølgelig. Og ja, han rocker stadig den lidt lavere Dynamic Fit Collar - spørgsmålet er om Nike har tænkt sig at overføre det til resten af udvalget også.

Gyasi Zardes (USA) - adidas Predator Instinct Gul/Sort/Hvid En anden farvevariant som ikke får spillerstøtte er adidas’ Gul/Sort Predator Instinct. Det er Gyasi Zardes dog ligeglad med. Han var nemlig trukket i lige præcis den farvekombination da USA mødte Panama i en venskabskamp i weekenden.

Paul Pogba (Juventus FC) - Nike Magista Obra (NikeID) Og hvis vi lige bliver ved genren et øjeblik endnu, så kan vi se at Paul Pogba er på banen igen. Ikke kun med sin alternative frisure, men også med sit eget design af Magista Obra. Det er nærmest som om at han følger med Nikes lanceringer, bare med sin helt egen agenda - en agenda der nok skal gå rigtig fint med Juventus’ udebanetrøje...

Patrice Evra (Juventus FC) - Nike Magista Obra Highlight Pack Vi bliver ved Magista Obra, for den har jo også fået en officiel opdatering af Nike og den kommer til at sidde på fødderne af de tilbageværende Champions League deltagere. Heriblandt Patrice Evra, som måske er en af de lidt mere atypiske Magista spillere, men ikke desto mindre en rigtig tilfreds en af slagsen.

Robert Lewandowski (Bayern München) - Nike Hypervenom Highlight Pack Også Lewandowki var hoppet i Nikes nye Highlight Pack farver, da han sammen med resten af Bayern holdet fik rettet op på sidste uges mareridtsnederlag. De blå Hypervenom vil ligesom resten af Highlight Pack kun få spillerstøtte hos de spillere som stadig kæmper om pokalen med de store ører.

Jefferson Montero (Swansea) - adidas f50 Crazylight Det er ikke meget spilletid adidas’ Crazylight støvler har fået siden de udkom sidste efterår, men vi er da faldet over dem nogle gange. Denne weekend blev så endnu en sjælden gang, hvor vi kunne hive dem med i vores støvlespots. Denne gang er det Swanseas Jefferson Montero, som havde behov for at føle sig lidt lettere og hans tilstedeværelse hjalp da i det mindste med at sikre Swansea det ene point efter at de kom bagud 1-0.

Jamie Maclaren (Perth Glory) - Nike Mercurial Superfly IV Orange Sådan her kan man vel også gøre det. Jamie Maclaren har taget sine orange Superfly og farvet de to Nike swoosh sorte. En lille detalje, bevares, men alligevel en detalje der giver et nyt friskt look til Superfly. Vi kan lide det. Hvad gør du for at personalisere dine støvler?

Jacques Faty (Sydney FC) - adidas 11pro (miadidas) Også Jacques Faty fra Sydney FC har ladet sig inspirere af sin egen kreativitet og skabt sit eget design af forrige generations 11pro. Uden at skulle sidestille dem kan vi ikke helt lade være at tænke på adidas’ selvlysende Hunt Series. Hvad synes du om dem?

Martin Ødegaard (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor X Shine Through Få teenagere har fået rystet deres verden så ekstremt som 16-årige norske Martin Ødegaard. På blot et år er han gået fra at spille i den norske Tippeliga til at træne sammen med Cristiano Ronaldo, Bale og alle de andre galacticos og nu også med officiel debut for Real Madrid Castilla som bliver ledet af ingen mindre end Zinedine Zidane. Ødegaard fik de sidste 20 minutter i kampen som endte 2-2. Lige nu er Ødegaard fan af Nike Mercurial Vapor, men det bliver spændende at se, om andre mærker kan tiltrække hans underskrift på en kontrakt eller om Nike holder fast i ham...

Angel Reyna (Chivas) - PUMA evoPOWER 1. gen + evoPOWER 2. gen Det her er nok et af de mere mærkelige spots vi har gjort os - ja vel nogensinde. For Angel Reyna (yderst til højre) fra Chivas har ikke bare valgt at spille i to forskellige farveopdateringer, men i to forskellige generationer af en fodboldstøvle. Hvordan han kan finde det behageligt kan vi ikke helt finde ud af, men ikke desto mindre var det den konstellation han trådte op i til weekendens kamp. Og vi bliver da næsten fristet til at prøve det selv. Hvad siger du?

Jesus Navas (Manchester City) - Nike Mercurial Superfly IV (Blackout) Efter at New Balance kunne præsentere Navas som et af deres nye medlemmer i familien måtte han se sig tvunget til at blackoute sine støvler i weekendens kamp mod Hull. Det betyder nok også at det vel kun er et spørgsmål om tid, før vi ser Navas spille med New Balances testmodel, som vi har set på både Nasri, Kompany, Fernando og mange flere...

Manuel Neuer (Bayern München) - adidas Predator Zones Pro Manuel Neuer Til det nye år, havde adidas designet et par nye handsker helt specifikt efter Manuel Neuers ønsker, men det er først indenfor den seneste uge at han er begyndt at spille i dem. Farverne er sort og hvid (repræsenterer de tyske farver) og der er et par teknologiske modifikationer i. Du kan læse mere om dem under vores Målmandshandsker-sektion

Det var så denne uges støvlespots og vi nok sige at ugens fidus må vel deles mellem Pogba og hans boss-attitude og ikke mindst Reyna, som i den grad sætter sin egen dagsorden med sit støvlevalg. Vi elsker det. Hvilken personlighed i dagens fodboldverden sætter du størst pris på?