Nike skaber grøn magi med Magista Opus Highlight Pack

Vi har efterhånden været, næsten, alle af Nikes topstøvler fra den nye Highlight Pack igennem. Vi mangler bare sidste i rækken - Magista Opus. Magista Obras sidekick som rent faktisk har gået ind og løftet opgaven som CTR360 kollektionens arv rigtig flot. Nu er den klar til at sprede sin gift ud i et nyt grønt design med Highlight Pack.

Det kan vist efterhånden understreges med en tyk tusch at Magista Opus ikke bare er et dårligt alternativ til Magista Obra. Spillere som Jack Wilshere, Christian Eriksen og Arda Turan har alle taget skiftet fra Magista Obra over til Opus. Hvad der præcis har ligget bag deres skifte melder historien intet om, men faktum er at de alle skaber deres magi i CTR360 rette tronarving.

Du kan finde den nye Magista Opus fra Highlight Pack her på siden lige her - kun 1.485,-

Og når vi skriver rette tronarving, så er det fordi at Magista Opus rent faktisk bygger på det fundament, som blev lagt med CTR360 Maestri III. Det er nemlig den samme KangaLite overdel og læst, som udgør Magista Opus og det har mange CTR360 fans nok fundet rigtig tilfredsstillende.

Opus er dog stadigvæk et medlem af Magista familien og det er den på flere fronter. For den har arvet samme 3D tekstur på overdelen som Magista Obra, hvilket først og fremmest er skabt for at give større friktion i mødet med bolden, men som også er med til at give det helt unikke look, som Magista har bragt med sig.

Nike Magista Opus Highligh Pack kan allerede købes lige her - kun 1.485,-

Også sålen og knopsystemet er samme format som Magista Obra. Det er denne kombination af PEBAX og nylon, som giver den optimale balance mellem fleksibilitet og stabilitet. Samtidig er knopkonfigurationen designet for at give en 360 graders bevægelsesfrihed, som er helt central for udviklingen af Magista kollektionen.

Magista er nemlig lavet med den ustoppelige playmaker for øje og for at give ham eller hende, de mest optimale arbejdsforhold har Nike fokuseret på de elementer, som er mest centrale i denne type spillers spillestil. Her er det emner som bevægelsesfrihed, boldkontrol og afleveringer som har domineret gennem hele udviklingsprocessen og resultatet er altså Magista Obra og Opus.

Er Magista Opus dit foretrukne våben? Så find den lige her - kun 1.485,-

ALT_TAG

Det er naturligvis først og fremmest teknologien bag støvlerne, som er vigtigst, men designet er kirsebæret på toppen, som kan give dig de sidste procenter. Hvor mange ekstra procenter giver denne nye giftige grønne Highlight Pack dig?