New Balance gør deres indtog i fodbold

New Balance gør deres indtog i fodbold

05.02.2015

Skrevet af Jakob Michaelsen

Det har længe ligget i kortene, men i går blev det officielt; New Balance bekræftede på et pressemøde, at de bevæger sig ind i fodbold med en flot gruppe spillere og klubber. Armbevægelserne er store, og det er intentionerne også.

De amerikanske sportsgiganter fra New Balance - især kendt for deres løbesko og -tøj - annoncerede i går aftes i London foran en lille, eksklusiv gruppe mennesker (vi var naturligvis inviteret) at de gør deres indtog i det smukke spil. Igen, faktisk. NB lavede nemlig også fodboldstøvler i 1984. Det hele foregik i det hippe The Vinyl Factory, hvor New Balance kunne indvie verden i deres planer.

Her havde New Balance Football's General Manager, Richard Wright, fornøjelsen af at præsentere New Balance som ny spiller på markedet, og han fik følgeskab af nogle af de profiler, som fra første fløjt kommer til at spille i fodboldstøvler med det ikoniske "N" på siden.

Og det er ikke nogen dårlig samling spillere, skulle vi hilse og sige - folk som Vincent Kompany, Aaron Ramsey, Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Fernando Reges, Alvaro Negredo, Samir Nasri og Jesus Navas er alle med på listen. Med andre ord to håndfulde af rigtig dygtige spillere. Og nå ja, New Balance har i den grad været på rekrutteringstur i Manchester... Det var dog ikke blot NB Footballs spillere, vi fik løftet sløret for; både Liverpool, Stoke City, FC Porto og en række andre klubber kommer til at have NB på brystet fra næste sæson.

Men hey, er det ikke lige præcis mange af de spillere og klubber, som har spillet i Warrior Football? Jo, lige præcis. New Balance ejer nemlig Warrior, og overtager derfor hvor sidstnævnte slap. Samtidig er profiler som Januzaj, Ramsey, Navas og Nasri også kommet til, så en helt direkte overgang er der ikke tale om - og New Balance kommer med en noget mindre vovet tilgang til tingene end Warrior. Så ikke flere Glory Holes for denne gang...

Richard Wright er da også godt tilfreds, da vi fanger ham til eventet, og siger at "Den her samling af verdensklassespillere giver liv til New Balance's brandløfte om at levere både på og uden for banen. De danner en beundringsværdig gruppe, som kan vise New Balances produkter og ekspertise på den største scene i verden, og vi tror på at de viser hvor store intentioner vi har om at sætte vores præg på fodbold."

Det store spørgsmål - hvordan deres fodboldstøvler og nye klubdragter kommer til at se ud - har vi ikke helt fået svar på endnu. Desværre. Men Richard Wright lover, at vi ikke skal vente længe, før de første innovative produkter ser dagens lys. Vi glæder os til at se hvad de har i ærmet til os, for med masser af innovation inden for løbesko er det uden tvivl nye, friske kræfter, der får sin genfødsel i fodboldverdenen. Velkommen til, New Balance!

Hvad synes du om, at New Balance er gået ind i fodbold igen - og glæder du dig til at se hvilke produkter de kommer med? Del meget gerne dine tanker med os herunder.