Nike Mercurial Vapor X Highlight Pack: Neongule drømme

Nike har i den grad haft tryk på efter at de tirsdag aften løftede sløret for Highlight Pack. Den nye farveopdatering fokuserer på at fremhæve farverne fra Shine Through kollektionen og det har resulteret i nogle kraftfulde farver. Mercurial Vapor har naturligvis også fået en omgang med farvepaletten og vi tager et kig på den her.

Siden Nike præsenterede den innovative Mercurial Superfly har Mercurial kollektionen redet på to heste. Udover den 4. generation af Superfly havde Nikes team nemlig også fundet plads til den 10. generation af Vapor. Og selvom Superfly blev præsenteret som det helt store flagskib for Mercurial, så lever Vapor X stadig utrolig højt på popularitet.

Den nye Mercurial Vapor X Highlight Pack lander 5. februar. Skriv dig op her og få besked.

Og den popularitet bliver næppe mindre efter at Nike tirsdag aften ved et lanceringsevent på St. George’s Park præsenterede de nye farver, som vil være med til at pryde forårsbilledet i 2015. Og selvom den nyeste Mercurial farve kun er tiltænkt for Cristiano Ronaldo, så er vi sikre på at der nok skal være masser derude, som vil trodse det og anskaffe sig den skarpe neongule Mercurial Vapor X alligevel.

Skriv dig op her og bliv blandt de første til at få de nye farver af Mercurial Vapor X Highlight Pack

For det er med speederen trykket helt i bund at Nike har designet Highlight Pack og jo, den nye neongule Vapor minder en del om sidste sommers forholdsvis diskrete farvelancering. Når det er sagt, så var den tidligere model mere grøn end gul og det kommer særligt til udtryk når først støvlerne rammer græstæppet.

Mercurial Vapor X repræsenterer den fart, som Mercurial kollektionen har gjort siden 1998, hvor Ronaldo og Nike sammen ændrede vores syn på fodboldstøvler. Særligt ved denne model er en opdatering af sålen og knopsystemet, samt et forbedret fit gennem den pløseløse overdel. En ide Nike hentede fra deres Superfly. Et tiltag som har været med til at løfte ydeèvnen fra den 9. generation, som også virkelig tog kegler.

Den nye Mercurial Vapor X Highlight Pack lander 5. februar. Skriv dig op her og få besked.

ALT_TAG

De nye farver fra Highlight Pack formår virkelig at sætte sig igennem på banen. Og selvom du måske føler at du har set Mercurial farverne før, så er der stadig en forskel mellem modellerne, som skiller dem fra hinanden. Hvilken af dem synes du bedst om?