Et moderne look til et klassisk touch: Ny Tiempo Legend V

Med Tiempo Legend sætter vi fokus på Nikes fjerde og sidste silo. Siden 1994 har Tiempo spillet en helt central rolle for Nikes placering i fodboldlandskabet og med den femte generation af Tiempo Legend har Nike ramt sømmet på hovedet. Nu giver de Ramos, Pirlo og Co. nye farver at lave deres magi i.

Da Nike i 1994 leverede deres Tiempo Premier til en lang række spillere ved VM i USA, havde de nok ikke turde drømme om at den milepæl skulle gå hen og blive så ikonisk for dem, som den er blevet. I 2015 hedder modellen Tiempo Legend V og som fodboldstøvle skiller den sig ud ved at levere et ekstremt komfortabelt fit og et klassisk og elegant touch.

Gå ind og find Tiempo Legend V fra Highlight Pack fra 5. februar - kun 1.259,-

Tiempo har i 20 år været ambassadør for den slags fodbold vi alle elsker. Den slags fodbold, som kæler for sporten og dyrker det som en naturlig del af sig selv. I de seneste år har Nike dog også gjort et stort nummer ud af at give siloen sit helt personlige udtryk og med den nye Highlight Pack har Nikes designere endnu engang formået at levere et stilrent og unikt look.

Hvis du identificerer dig med Tiempo Legend V og de nye farver, så find den fra den 5. februar - kun 1.259,-

Highlight Pack er skabt for at fremhæve de farver, som var med til at give Shine Through kollektionen et ekstra twist. Men i modsætning til de tre andre siloer, hvor farven fra sålen nu udgør den dominerende del af designet, så har Nike valgt at fremhæve farverne fra Shine Through swooshet i stedet for. Til gengæld har swooshet fra denne model fået farverne fra forrige variants sål. Highlight Pack er dog først og fremmest kun tiltænkt for de resterende Champions League spillere.

Tiempo Legend V er blandt de få tilbageværende siloer, som rocker kængurulæder i overdelen. Det gør derfor også at denne model skiller sig ekstra meget ud fra mængden på komfort da det bløde kænguruskind virkelig smyger sig om foden. Hertil har Nike dækket overdelen med deres Hypershield Tech teknologi, som sikrer at læderet holder sin stærke og smidige form.

Tiempo Legend V er den perfekte kombination af noget moderne og noget klassisk. Find den fra den 5. februar - kun 1.259,-

ALT_TAG

Det er blevet tid til at fremhæve de elegante farver og Nike har valgt de blå og gule farver til at repræsentere Tiempo Legend V. Et moderne look til et klassisk touch. Hvad synes du om de nye farver fra Highlight Pack.