Ny Nike Hypervenom fremhæver de blå farver i Highlight Pack

Da Nike i sommeren 2013 med hjælp fra Neymar Jr. præsenterede den helt nye silo til den moderne angriber, var innovation et af de helt klare nøgleord. Hypervenom, skabt med Nikes innovative NikeSkin, har ramt en bred fanskare og det er ikke mindst på grund af sit karakteristiske og unikke visuelle look. Nu har Nike leveret en ny omgang med den nye Highlight Pack.

At Hypervenom er kommet for at blive, kan der vist ikke herske nogen form for tvivl om. På blot halvandet år har Nike vist at Hypervenom er blandt de absolut sikreste kort, når det kommer til at levere varen. Med nogle af verdens absolut skarpeste angribere i sin stab, kan der ikke være nogen tvivl om at Hypervenom er blandt markedets mest populære fodboldstøvler.

Du kan finde den nyeste Hypervenom fra Highlight Pack fra 5. februar - kun 1.619,-

Men Hypervenom har ikke kun skabt sit ry gennem en usammenlignelig pasform samt et skarpt touch og et smidigt greb i banen. For de fleste som forelsker sig i Hypervenom, bunder forelskelsen sig også i designet. Et område som Nike rent faktisk også har gjort meget ud af. Ved selve lanceringen beskrev de selv Hypervenom ud fra 4 områder: Fit, Touch, Traction og Design. Og Nike har da også bevist at Hypervenoms look bringer uendelige muligheder med sig.

Hvis du er blandt dem som har forelsket sig i Hypevenom, så find de nyeste farver fra Highlight Pack her på siden fra den 5. februar - kun 1.619,-

Det er nemlig blevet til et væld af farveopdateringer af Neymar, Rooney og Lewandowskis foretrukne våben på banen og nu tilføjer Nike altså endnu en variant til Hypervenom familien, med denne Blå/Orange model fra Highlight Pack. Highlight betyder at fremhæve og i denne sammenhæng skal Highlight Pack forstås som fremhævelsen af farverne fra Shine Through Collection. Det er dog kun de tilbageværende Champions League kombattanter som f.eks. Isco der får fornøjelsen af at spille i denne Highlight Pack. Neymar Jr. vil efter al sandsynlighed fortsætte i sin signaturstøvle.

Nike Hypervenom er udviklet med den moderne angriber for øje. Men på grund af dens store alsidighed er det blevet en fodboldstøvle som tiltaler alt fra målmanden til backen til de centrale forsvarer og midtbaner og op til angriberen. Den anatomiske GF13 læst tilpasser sig foden som få fodboldstøvler kan og den tynde NikeSkin overdel leverer et tæt touch med bolden. Samtidig har Nike udviklet deres split-toe knopsystem som gør at du kan bevæge dig med stor frihed uden at blive hængende eller glide i underliget.

Start sæsonen op med de nyeste farver af Hypervenom Phantom. Bestil fra den 5. februar - kun 1.619,-

ALT_TAG

Endnu engang har Nike formået at skabe et look til deres Hypervenom som er svært at hade. Det er jo nærmest som om at de bare ikke kan gøre noget forkert med designet af deres Hypervenom. Hvor ligger Hypervenom på din liste over de fedeste siloer?